×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-05-16
Siguldā viesojās Eiropas Komisijas un Eiropas Centrālās Bankas pārstāvji

14.maijā Siguldas novada pašvaldības speciālisti un novada uzņēmēji tikās ar Eiropas Komisijas, Finanšu ministrijas un Eiropas Centrālās Bankas pārstāvjiem, lai apspriestu ekonomisko situāciju Siguldas novadā, kā arī diskutētu par nodokļu sistēmu Latvijā, investīciju un darbavietu veicināšanu reģionos, runātu par īstenotajiem Eiropas Savienības (ES) fondu projektiem Siguldas novadā un nepieciešamajiem uzlabojumiem ES finansējuma apguves sistēmā.

Tikšanās sākumā viesus iepazīstināja ar Siguldas novadu, pašvaldības darbu un tūrisma piedāvājumu.

Tikšanās laikā pašvaldības pārstāvji, novada uzņēmēji, Eiropas Komisijas, Eiropas Centrālās Bankas un Finanšu ministrijas pārstāvji diskutēja par ES fondu pieejamību pašvaldībām, uzņēmējiem un sadarbību starp valsts institūcijām un uzņēmējiem.

Pēc oficiālās vizītes delegācijas pārstāvji apmeklēja ar ES atbalstu rekonstruēto Livonijas ordeņa Siguldas pili un Laurenču aktīvās atpūtas centru, kurš tiks atklāts šī gada rudenī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi