×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-09-06
Atklāts sporta laukums pie Siguldas 1.pamatskolas

Ceturtdien, 5.septembrī ar jautrām, sportiskām aktivitātēm novadnieku ģimenēm, tika atklāts sporta laukums pie Siguldas 1.pamatskolas.

Jaunajā, labiekārtotajā sporta laukumā, kurš pieejams ikvienam Siguldas novada iedzīvotājam, izveidots skrejceliņš, vieglatlētikas sektors, ieklāti mākslīgie futbola un basketbola laukumu segumi, izveidots volejbola laukums un tāllēkšanas bedre. Sporta laukumā ir uzstādīti āra trenažieri, līdztekas, līdzsvara baļķis un dubultā zviedru siena. Apmeklētāju ērtībām ir sakārtota zaļā zona, izveidoti gājēju celiņi, izvietoti atpūtas soliņi, atkritumu urnas un velonovietnes.

„Ilgu laiku Siguldas novadā nav atklāti jauni sporta infrastruktūras objekti, bet šogad, domājot par novadnieku aktīvās atpūtas iespējām, atklāsim pat trīs šādus objektus. Šodien iedzīvotājiem nododam šo sporta laukumu pie Siguldas 1.pamatskolas, kas turpmāk būs pieejams ikvienam novadniekam, bet jau rudenī atklāsim Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centru Laurenčos ar Austrumeiropā unikālo, mākslīgi saldējamo distanču slēpošanas trasi un arī jaunu, labiekārtotu sporta laukumu Allažos. Kopumā sporta infrastruktūrā būsim ieguldījuši vairāk nekā 1,7 miljonus latu", par pašvaldības investīcijām novadnieku aktīvās atpūtas piedāvājumā teica U.Mitrevics.

Arī Siguldas 1.pamatskolas direktors Valters Mačs novērtēja jauno sporta laukumu, kuru skolēni turpmāk varēs aktīvi izmantot sporta stundās.

Sporta laukuma izbūve Siguldas novada pašvaldībai, saskaņā ar noslēgto līgumu, izmaksāja vairāk nekā 330 tūkstošus latu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi