×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-09-30
Oktobrī atsāks darboties zupas virtuve

Zupas virtuve Siguldas pilsētas mazturīgajiem iedzīvotājiem šogad atsāks darboties otrdien, 1.oktobrī. Zupa līdzi nešanai tiks dalīta trīs reizes nedēļā – pirmdienās, trešdienās un piektdienās plkst.15.00 Siguldas pilsētas tirgus laukuma stāvlaukumā. Zupas virtuvi Siguldas novadā nodrošina biedrība "Saullēkts".

Katru reizi zupa tiks nodrošināta 100 personām, tajā skaitā vecajiem, vientuļajiem pensionāriem, kam zupu piegādās mājās, tie ir apmēram 15-20 cilvēki. Paredzēts, ka zupa mazturīgajiem novada iedzīvotājiem tiks nodrošināta no oktobra līdz 31.maijam.

Finansējumu zupas virtuvei nodrošina - Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstītās programmas „ Maizes rieciens” ietvaros un fonda „ Ziedot” programmas „ Kopgalds – siltas maltītes atbalsts” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi