×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-10-09
Siguldas jaunie basketbolisti krāj pieredzi Polijā

Oktobra sākumā Siguldas Sporta skolas U-13 vecuma grupas basketbolisti piedalījās starptautiskā basketbola turnīrā Polijā, lai iekrātu pieredzi pirms svarīgajiem Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas mačiem.

Turnīrā pretinieki mūsējiem bija sešas Polijas komandas un viena komanda no Čehijas. Turnīra pirmajā posmā astoņas komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, kurās izspēlēja katra ar katru. Pēc trīs spēlēm siguldieši ieņēma 2.vietu savā apakšgrupā, jo pēc uzvarētajām pirmajām divām spēlēm nācās atzīt Vroclavas komandas pārākumu. Otrajā posmā mūsējie vispirms spēlēja ar otras apakšgrupas uzvarētāju, zaudējums šajā spēlē nozīmēja to, ka ar otra pusfināla pāra zaudētājiem jācīnās par 3.vietu turnīrā. Diemžēl zaudējums arī šajā spēlē, un mājup nācās doties ar 4.vietu.

„Neskatoties uz to, ka neizdevās iekļūt labāko trijniekā, esmu apmierināta ar komandas sniegumu. Atbraucot mājās, analizēsim, kādas bija pieļautās kļūdas un kādā virzienā turpmāk vairāk jāstrādā. Patika, kā mūsējie cīnījās ar augumā garākajiem poļu basketbolistiem. Šis turnīrs bija lieliska iespēja siguldiešiem iegūt pieredzi cīņām Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, kurā šogad šai komandai ir izvirzīts uzdevums iekļūt labāko divpadsmitniekā, lai nākamajā sezonā varētu spēlēt 1.divīzijā,” stāsta komandas trenere Agnija Labrence.

Par Siguldas Sporta skolas vērtīgāko spēlētāju šinī turnīrā tika atzīts Roberts Bērze, bet turnīra simboliskajā piecniekā tika iekļauts Artūrs Bērze. Vēl komandā spēlēja Armands Miltiņš, Toms Aizupietis, Roberts Lezdiņš, Raivo Zvaigzne, Gusts Narnickis, Ričards Robins Skuja, Kaspars Krievs, Rūdolfs Malcenieks.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Laurinjsh
- 2013-10-09 13:50

Malači, puiši! Un treneri!

Pasākumi