×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-10-21
Noskaidroti uzvarētāji „Ski&Golf” turnīra pirmajā posmā

20.oktobrī, izspēlējot jau ceturto „Siguldas kausu”, kurš vienlaicīgi bija arī turnīra „Ski&Golf” pirmais posms golfā, par uzvarētājiem kļuva Guntra Purmale dāmu grupā un Andris Nitišs kungu konkurencē. Pirmo reizi šajā sezonā tika iesists Hole in one, kad bumbiņa ar vienu sitienu tika raidīta bedrītē. 

Latvijā pirmo reizi tiek rīkotas „Ski&Golf” sacensības, kuras apvieno golfa spēli un kalnu slēpošanu. Latviju starptautiskajās sacensībās „Ski&Golf” ir pārstāvējuši kalnu slēpotāji Kristaps un Miks Zvejnieki, kā arī Jānis Ciaguns. Reiņa trasē rīkotajā turnīrā piedalījās Miks Zvejnieks un Jānis Ciaguns, bet profesionāļiem līdz uzvarai nedaudz pietūka. „Ski&Golf” un arī „Siguldas kausu” par vienu punktu apsteidzot konkurentus ieguva Guntra Purmale un Andris Nitišs, kuram šī bija pirmā uzvara šajā sezonā.  Otrajā vietā ierindojās Eva Sietiņsone Zatlere un Gatis Silakaktiņš, bet trešās vietas ieguva Santa Melnupe un Jānis Ciaguns.

Pirmo reizi šajā sezonā, Reiņa trases golfa laukumā, bumbiņa ar vienu sitienu tika raidīta bedrītē. Veiksmīgais sitiens padevās Agnesei Brīvībai, kuras bumbiņa ieripoja 1.bedrītē. Balvā par Hole in one spēlētāja saņēma jaunāko Atomic kalnu slēpošanas komplektu no turnīra atbalstītāja veikala „Motosports”.  Lielisko raidījumu bija iespēja atzīmēt golfa kluba bārā, un spēlētāji varēja pārliecināties kā darbojas Latvijas Golfa Federācijas handikapu sistēmā reģistrēto spēlētāju apdrošināšana Hole in one gadījumā, kura atlīdzināja svinību tēriņus. Reiņa trases golfa laukumā bumbiņu raidīt bedrītē ar vienu sitienu ir izdevies 7 spēlētājiem kopš laukuma atklāšanas.
„Ski&Golf” sacensību otrais posms slēpošanā tiks aizvadīts nākamā gada sākumā, vadoties pēc laika apstākļiem. Sākoties ziemas sezonai, Reiņa trasē notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Sacensības organizē Reiņa trase sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību, kalnu slēpošanas klubu „Snowfeel” un veikalu „Motosports”.


Informāciju sagatavoja:
Pēteris Kalniņš
„Reiņa trase” mārketinga vadītājs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi