×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-11-26
Aicina izvērtēt Pašvaldības policijas darbu

Lai uzlabotu Siguldas novada Pašvaldības policijas darbu, Pašvaldības policijas priekšnieks Māris Garjānis aicina Siguldas novada iedzīvotājus piedalīties aptaujā un līdz 10.decembrim atbildēt uz jautājumiem, kas saistīti ar sabiedriskās kārtības un drošības jautājumiem Siguldas novadā.

„Aicinu novada iedzīvotājus paust savu viedokli par Pašvaldības policijas darbu, jo mums rūp novada sakoptība un iedzīvotāju drošība. Aptaujas rezultāti sniegs iespēju pilnveidot mūsu darbu, palīdzēs noteikt Pašvaldības policijas attīstības virzienus un mērķus nākamajam gadam”, aptaujā piedalīties aicina Māris Garjānis.

Aptaujas anketas līdz 10.decembrim ir pieejamas pašvaldības interneta vietnē un pašvaldības administrācijās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Aigars
- 2013-11-28 12:03

Piekrītu, Lauriņ, pašvaldības policijai jāseko lai tiktu ievērota sabiedriskā kārtība. Ļoti spilgtā atmiņā pašvaldības policijas rosība daudzdzīvokļu māju pagalmos, kur autovadītāji tika sodīti ja kaut viens auto rats atradās zālājā. Savukārt šajā situācijā daži neapzinīgie savu auto uz policijas definētās "nomales" auto novieto ar viesiem četriem. Sajūta tāda, ka viss notiek tikai pilsētā. Jūs tur pagastā varat darīt kā vēlaties.

Atbilde: Aigars
Laurinjsh
- 2013-11-28 14:46

nu jā, laikam nevaru nepiekrist

Laurinjsh
- 2013-11-28 08:34

1) diez vai stāvvietu izveidošana ir īsti policijas darbs. Ar to jānodarbojas pašvaldībai. Kā arī ar zīmju izvietošanu. Nu ja Garjānis solījis apskatīt, tad gan jau ir apskatījis. Nedomāju,ka viņa kompetencē ir uzstādīt zīmes un taisīt stāvvlaukumus. Viņš var tikai ieteikt. Tas tā - skats no malas.
2) gribu uzslavēt policistus, kas atgriezušies pie ģimnāzijas! Tas uzreiz liek savākties jauniešiem, kas reizēm ceļu šķērso gan uz velo lielā ātrumā, gan ejot. Ceru,ka aizrāda par atstarotāju neesamību.

Atbilde: Laurinjsh
Laurinjsh
- 2013-11-28 08:36

Policijas klātbūtne mazliet arī disciplinē auto vadītājus, kas vairs neizmet no auto savus bērnus ceļa vidū.
Satiksme pie ģimnāzijas ir šausmīgi organizēta. Un vecāki ir diezgan bezatbildīgi, izlaižot bērnus, kur pagadās. Stājās joslas vidū un viss. Te nu gan vairāk vecākiem ir par ko padomāt.

Aigars
- 2013-11-26 17:42

Pateicos par izsmeļošajām atbildēm un ļoti ceru, ka pašvaldības policija turpmāk būs aktīvāka lai nākamgad aizpildot anketu varētu ierakstīt arī kaut ko labu.

Aigars
- 2013-11-26 16:20

Starp citu iesaku vēlreiz pārlasīt Jūsu minētos satiksmes noteikumu punktus. Manā skatījumā šai ielai nomales nav ar visām izrietošajām sekām.

Aigars
- 2013-11-26 16:09

Pilnīgi piekrītu, ka stāvlaukuma izbūve ir atbilstošākais risinājums. Bet nestāstiet, ka apdzīvotās vietās ceļa nomales ir vairāk kā divu metru platumā. Ja Jūs tomēr turpiniet uz to pastāvēt, tad turpmāk nesodiet autovadītājus, kuri novieto savas automašīnas līdzīgā veidā. Vēlreiz atkārtoju aizbrauciet un iepazīstieties ar situāciju uz vietas nevis tukši atrunājaties.

Atbilde: Aigars
Administrācija
- 2013-11-26 16:49

Informējam, ka šodien Pašvaldības policija un Īpašumu nodaļas speciālisti atkārtoti apsekoja norādīto teritoriju. Lai risinātu situāciju, nākamajā gadā tiks izstrādāts projekts par autostāvvietas izbūvi.

Administrācija
- 2013-11-26 15:55

Labdien!
„Projekta izstrādāšana, stāvlaukuma izbūvēšana un ceļa nomaļu sakārtošana ir atbilstošākais jautājuma risinājums. Savukārt atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumu prasībām, Jūsu minētais „izbraukātais zālājs” šī brīža situācijā juridiski ir uzskatāms par ceļa nomali, kuru saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 128. un 129.punktu drīkst izmantot, veicot apstāšanās un stāvēšanas manevrus. Braukšana pa ceļa nomali ir aizliegta. Uzskatu, ka jautājums risināms kompleksi būvniecības projekta ietvaros. Jaunu aizliegumu ieviešana nav risinājums gadījumos, kad ceļu satiksme noteiktos laika posmos un vietās ir intensīva, turklāt, ir saistīta ar transportlīdzekļu apturēšanu,” informē Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Māris Garjānis.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Aigars
- 2013-11-26 12:35

Un ko darīt līdz tam? Laipni lūdzu zālājā! Varbūt apstāšanās aizliegums vienā ielas pusē tomēr būtu pagaidu risinājums? Vai pašvaldības policijai nav iespējams veikt profilaktiskas kontroles? Neticu, ka šo vairāku gadu garumā neko nebija iespējams darīt.

Aigars
- 2013-11-26 11:37

Apmēram gadus trīs atpakaļ cienītam policijas priekšniekam lūdzu sakārtot auto novietošanas jautājumu Mores ielā pie pašvaldības bērnudārza. Cienītais Garjāņa kungs toreiz atbildēja "paskatīsimies ko varam darīt". Pa šiem gadiem tālāk par skatīšanos neesam tikuši. Pa to laiku zālāju izbraukāšana turpinās. Kā Jūs domājat kā man vērtēt policijas darbu? Vai tiešām grūti vismaz vienā ielas pusē novietot zīmes, kuras aizliedz apstāties? Aizbrauciet lūdzu apskatieties kāda izskatās Mores iela dienas laikā un kas notiek laika posmā no 16-18.

Atbilde: Aigars
Administrācija
- 2013-11-26 12:30

Siguldas novada pašvaldības Īpašumu nodaļas speciālisti informē, ka 2014.gadā tiks izstrādāts projekts par autostāvvietas izbūvi pie pirmsskolas izglītības iestādes "Saulīte".

Pasākumi