×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-07
Vieglatlētikas ziemas sacensību sezona atklāta ar siguldiešu panākumiem

Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas nodaļas audzēkņiem ziemas sacensību sezona aizsākās ar starptautiskām sacensībām Igaunijā. Valgas vieglatlētikas manēžā 4.janvārī notika starptautiskās vieglatlētikas „Valga - Valmiera” sacensības, kuras pulcēja 250 jauniešu un junioru vecuma vieglatlētus no Latvijas un Igaunijas sporta skolām un sporta klubiem.

Siguldas Sporta skolas vieglatlēti veiksmīgi startēja pirmajās sacensībās, izcīnot vienu zelta, divas sudraba un divas bronzas medaļas.

Jauniešu konkurencē, ar augstvērtīgu rezultātu 2.52.9 sekundes 1000 m distancē, pirmo vietu un zelta medaļu izcīnīja Edgars Daugulis. 300 m distancē Nauris Juris Deksnis, uzrādot personīgo rezultātu 41.63 sekundes, ieguva sesto vietu.

Junioriem sprinta distancē Valters Reinis Rasnačs sīvā konkurencē 60 m finālskrējienā izcīnīja otro vietu, uzrādot rezultātu 7.34 sekundes, bet Artis Rušiņš 60 m distanci veica 7.60 sekundēs un ierindojās pirmajā desmitniekā. Abu sportistu sniegums ir personisko rezultātu robežās.

Vidējā vecuma grupā zēniem garākajā distancē, cīņā ar valmierieti, Kristaps Bruners un Pauls Daugulis izcīnīja otro un trešo vietu, sasniedzot personīgos rezultātus 1000 m distancē, attiecīgi 3.05.3 un 3.07.5 sekundes. Sprinta distancēs augstus rezultātus uzrādīja treneres Guntas Blūmiņas audzēknis Reinis Rocēns, 60 m distanci, veicot 8.02 sekundēs, ieņēma sesto vietu, bet 200 m distancē ar rezultātu 26.80 izcīnīja bronzas medaļu, abās distancēs Reinis uzrādīja savus personīgos rezultātus. Patriks Kikusts arī tajās pašās distancēs, uzrādot savus labākos rezultātus, 60 m distanci veica 8.43, bet 200 m distancē ieguva desmito vietu ar rezultātu 27.88.

Meitenēm Liene Modnika 200 m distanci veica trešās sporta klases līmenī un ierindojās trīspadsmitajā vietā, rezultāts 31.69 sekundes, izcīnot tādu pašu vietu starp jaunietēm Dita Dubovska 60 m distanci veica 9.02 sekundēs. Vēl piedalījās Ēriks Rocēns, 60 m tika veikti 8.29 sekundēs, Adrija Pelēce startēja 300 m distancē, kā arī Dana Zemlīte un Liene Modnika izmēģināja savus spēkus tāllēkšanā.                                          
              
Sacensību pieredzes uzkrāšana, sniegumu izvērtēšana, svarīgākais ieguvums tālāko rezultātu izaugsmes procesā, kas veicinās sekmīgu piedalīšanos galvenajās ziemas posma sacensībās, Latvijas jauniešu un junioru vecuma čempionātos Kuldīgā februāra mēnesī.

Siguldas Sporta skolas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi