×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-05
Vieglatlētu starti Rīgas jaunatnes ziemas meistarsacīkstēs

31.janvārī un 1.februārī Rīgas sporta manēžā notika Rīgas jaunatnes atklātās meistarsacīkstes vieglatlētikā telpās, kurās piedalījās arī Siguldas Sporta skolas audzēkņi. Tā kā šīs sacensības sporta skolām bija kā dalībnieku atlase Latvijas jaunatnes ziemas čempionātiem Kuldīgā, tad tās pulcēja lielu dalībnieku skaitu no visas Latvijas.

Ar panākumiem vecākajā grupā startēja vidējo distanču skrējēji. Toms Ķēdis 1500 m distancē ar rezultātu 4.35.35 sekundes izcīnīja pirmo vietu un zelta medaļu. Savukārt spēcīgā konkurencē Edgars Daugulis, 800 m distanci veicot 2.08.90 sekundēs, ierindojās otrajā vietā un izcīnīja sudraba godalgu. Šķēpa metējs Ričards Griezītis izmēģināja spēkus lodes grūšanā. Uzrādot personisko rezultātu 14.89 cm 6 kg lodes grūšanā, viņš izcīnīja otro vietu. Nauris Juris Deksnis 400 m distanci veica 59.40 sekundēs.

Vidējā vecuma grupā treneres Guntas Blūmiņas audzēknis Reinis Rocēns 60 m distancē kvalificējās B finālam un ar jauno personisko rezultātu 7.88 ierindojās septītajā vietā, bet 200 m distanci veica 27.51 sekundē. Kristaps Bruners sīvā cīņā 800 m distancē piektais ar personisko rezultātu 2.21.79 sekundes, bet Patriks Kikusts un Liene Modnika startēja 200 m distancē, attiecīgi rezultāti 27.99 un 31.40.

Rezultāti atrodami LVS mājaslapā www.lat-athletics.lv


Informāciju sagatavoja:
Vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi