×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-10
Siguldieši piedalās „Colgate mini” spēlēs U-12 grupā

Divas dienas, 8. un 9.februārī, Siguldas Sporta skolā risinājās „LJBL Colgate mini” spēles zēniem U-12 vecuma grupā, 3.kārtas 1.posmā sacentās tās komandas, kuras kopējā turnīra tabulā pretendē uz 33. līdz 41.vietu.

Sestdien deviņas komandas tika sadalītas trijās apakšgrupās, kurās noskaidroja 1., 2. un 3.vietas ieguvējus. Svētdien katra komanda aizvadīja vēl pa divām spēlēm, tiekoties ar abu pārējo apakšgrupu attiecīgās vietas ieguvēju.

Siguldas Sporta skolas zēni apakšgrupā spēlēja ar Jelgavas un Jaunpils komandām. Ja Jaunpils tika uzvarēta ar ievērojamu pārsvaru 56:15, tad spēkošanās ar jelgavniekiem bija ļoti sīva. Diemžēl mača beigās nācās atzīt viņu pārākumu – gala rezultāts 45:57. Tas nozīmēja, ka Sigulda ieņēma 2.vietu C grupā un svētdien nācās cīnīties ar A grupas 2.vietas ieguvēju Madonu un B grupas 2.vietas ieguvēju Valmieru. Pagājušā gada nogalē turnīra izspēles sistēma jau bija savedusi siguldiešus cīņā ar šīm komandām – tad tika uzvarēta Valmiera un zaudēts Madonai. Šoreiz pretējs rezultāts. Vispirms ar 40:21 tika uzvarēta Madona, bet pret Valmieru sāpīgs zaudējums 45:48. Šie rezultāti patlaban ierindo mūsu komandu 37.vietā. Vēlēsim veiksmi turpmākajos mačos U-12 grupas komandai!

Siguldas Sporta skolas U-12 komandā spēlē: Inguss Zvaigzne, Armands Miltiņš, Edvards Petrovskis, Krišs Bērziņš, Rinalds Krastiņš, Artūrs Palamarčuks, Ņikita Šersts, Nauris Dziļums, Matīss Ceriņš, Mairis Salvis Sarančuks un Kristaps Feldmanis.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi