×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-20
Pludmales volejbola sezona Siguldā ir sākusies

Sestdien, 14.jūnijā, Siguldas Gaujmalas pludmales volejbola laukumos pulcējās septiņas sieviešu un 14 vīriešu komandas, lai cīnītos par Siguldas novada pludmales volejbola sezonas atklāšanas sacensību medaļām.

Sacensību galvenais tiesnesis Normunds Šulte izveidoja spēļu grafiku tā, lai katra komanda pēc apakšgrupas spēlēm turpinātu cīņu par godalgotajām vietām. Spēles ilga no plkst.10.00 rītā līdz pat vēlai novakarei. Neskatoties uz lietu, kas uzlija tieši sieviešu finālspēles laikā, dalībnieki pauda gandarījumu par iespēju no sirds izspēlēties pludmales volejbolu. Siguldas novada pašvaldība ir pilnveidojusi pludmales volejbola laukumus, nu jau ir izveidoti pieci laukumi, kas ļauj turnīriem noritēt daudz raitāk.

Sezonas atklāšanas sacensību uzvarētāji.

Sievietes:
1.    Arta Stelpe, Zane Berdinska
2.    Liene Libere, Viktorija Zimeta
3.    Elīna Štrausa, Sabīne Bičkova
Vīrieši:
1.    Artis Ilgavizis, Jānis Butevics
2.    Krišjānis Veinbergs, Artūrs Akmens
3.    Gatis Berdinskis, Arvis Boženkovs

Nākamās sacensības pludmales volejbolā notiks 28.jūnijā, sākums plkst.12.00. Šajā reizē aicinām piedalīties jauktās komandas (viena sieviete un viens vīrietis) un vīriešus komandas, kuru divu sportistu vecums nebūtu mazāks par 80 gadiem un jaunākais komandas dalībnieks nedrīkst būt jaunāks par 35 gadiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi