×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-26
Piešķirts valsts budžeta finansējums sporta inventāra iegādei

Izglītības un zinātnes ministrija projekta konkursa „Sporta inventāra iegāde vispārējās izglītības iestādēs” ietvaros piešķīrusi valsts budžeta finansējumu 5485 eiro apmērā Siguldas novada Domes projekta „Sporta inventāra iegāde Siguldas novada izglītības iestādēm vispārējās fiziskās sagatavotības un āra nodarbību nodrošināšanai” īstenošanai. Siguldas novada Domes projekts ieņēma 5.vietu no 92 projektu pieteikumiem, kurus konkursa komisija vērtēja atbilstoši kvalitātes vērtēšanas kritērijiem.
Atbilstoši konkursa nolikumam, Siguldas novada Domes līdzfinansējums ir 50% no kopēja projekta finansējuma apmēra un ir līdzvērtīgs valsts finansējumam. Kopējais projekta finansējums ir 10 970 eiro.


Projekta ietvaros tiks iegādāts jauns sporta inventārs un aprīkojums Siguldas Valsts ģimnāzijai un Laurenču sākumskolai, veicot nolietotā inventāra nomaiņu un papildinot skolu sporta materiālo bāzi. Kopējais vienību skaits: 288 vienības (144 Siguldas Valsts ģimnāzijai un 144 Laurenču sākumskolai), kas ietver sporta inventāru gan āra nodarbību nodrošināšanai, gan sporta stundu norisei telpās.

„Projekta mērķis ir sekmēt veselas, fiziski un garīgi attīstītas personības veidošanos, attīstot bērniem un jauniešiem veselīga un aktīva dzīvesveida paradumus, veicinot veselības saglabāšanu un nostiprināšanu, attīstot fiziskās īpašības, pilnveidojot nepieciešamās prasmes un radot vēlmi regulāri piedalīties sporta nodarbībās. VFS pamatā ir vingrinājumu vispusība un daudzveidība, kas ietver arī dažādu sporta veidu pamatprasmju apguvi, savukārt nodarbības ārā, svaigā gaisā veicina bērnu un jauniešu veselību, norūdīšanos un imunitātes paaugstināšanos. Lai to sasniegtu ir nepieciešams nodrošināt izglītības iestādes ar kvalitatīvu un mūsdienīgu sporta inventāru un aprīkojumu, kas sekmē drošu, kvalitatīvu un interesantu sporta stundu satura izpildi un aizraujošas ārpusstundu aktivitātes”, stāsta Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadātāja Zanda Abzalone.



© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi