×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-04
Dziesminieks Goran Gora atgriežas Siguldas “Baltajā flīģelī”

Šī gada 18.septembrī plkst.19.00 dziesminieks Goran Gora ar jaunā albuma „Mosties” koncertuzvedumu atgriezīsies uz Siguldas „Baltā flīģeļa” skatuves.

Kopš 2005.gada aktīvi piedaloties Latvijas mūzikas apritē, mūziķis izdevis trīs studijas albumus, bet tikai septembrī gaidāmais – „Mosties” – ir pirmais Goran Gora albums latviski. Visu dziesmu vārdu autors ir leģendārais dzejnieks Knuts Skujenieks.

Par godu topošajam albumam, dzejniekam un faktam, ka deviņu gadu laikā dziesminieks nekad nav devies koncerttūrē, šī gada septembrī deviņās Latvijas pilsētās notiks vērienīgākais notikums mūziķa karjerā – Goran Gora koncerttūre, kam dots tāds pats nosaukums – „Mosties”.

„Siguldas „Baltā flīģeļa” skatuve uz mūžiem ir ierakstīta Goran Gora vēsturē kā vieta, kur pagājušā gada septembrī pirmo reizi izskanēja viss jaunā albuma materiāls. Jāatzīstas, ka tieši šis koncerts kļuva par spēcīgāko pamudinājumu dziesmas ar Knuta dzeju ierakstīt un izdot albumā. Tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka tūres ietvaros Siguldu apiet nebija iespējams,” tā Goran Gora par gaidāmo koncertu 18.septembrī.

Koncertā izskanēs visas jaunā albuma dziesmas, kā arī citi muzikāli pārsteigumi, ko dziesminieks izpildīs kopā ar pieciem mūziķiem – saviem ilggadējiem domubiedriem.

Biļetes par EUR 15 nopērkamas „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” kasē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi