×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-10
Siguldas novada uzņēmumi piedalās izstādē "Riga food 2014"

No 4. līdz 7.septembrim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās izstāde "Riga Food 2014", kas ir plašākā pārtikas nozares izstāde Baltijā un iezīmē nozares attīstību.

Šajā izstādē Siguldas novadu izstādē pārstāvēja SIA „Siguldas saldējums” ar gardo un dabīgo  saldējumu, SIA „Creamon” ar Krimuldas muižas vīniem, SIA „Sortus” ar lielogu dzērvenēm krāsainā garšaugu apvalkā un jauno produktu „Pīlādžu pipari”, kā arī SIA „FS Baltic” ar melno ķiploku. Izstādes apmeklētājiem bija iespēja izgaršot Siguldas novada uzņēmumu piedāvātos produktus, uzdot interesējošos jautājumus par produktiem un tā ražošanu.

„Rīga Food 2014” reģionu stendos tika rīkoti konkursi - pārtikas produktu konkurss „Tautas garša” un starptautiskais iepakojuma konkurss. Ikvienam apmeklētājam bija iespēja nobalsot par savu iecienītāko produkta garšu un iepakojumu. I vietu un zelta medaļu nominācijā „Iepakojums” ieguva Siguldas novada uzņēmums SIA „Sortus” par produkta „dzērveņu konfektes”  iepakojumu. Iepakojuma dizaina autors ir uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Sabīne Stāle un tas tapis sadarbībā ar SIA „Siguldas dizains”.

Tāpat apmeklētāji atzinīgi novērtēja SIA „Sortus” dzērveņu konfektes un nominācījā „Tautas garša” uzņēmums ieguva III vietu saldumu grupā.

Apsveicam konkursu uzvarētājus! Lepojamies ar mūsu novada uzņēmumu panākumiem un novēlam veiksmi un izdošanos!

 

Informāciju sagatavoja:
Ina Stupele
Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi