×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-16
Siguldas Valsts ģimnāzija atbalsta projektu “Latvijas karogs”

11.septembrī vēstures stunda Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.m klasē sākās ar Hugo Kisila sagatavoto prezentāciju “Latvijas karoga stāsts”.

Latvijā tiek īstenots ilgtermiņa projekts – „Latvijas karogs”, kuru vada Kultūras ministrijas parlamentārais sekretārs Rihards Kols. Projekts paredz Latvijas nacionālā simbola – karoga – izvietošanu labi pārredzamās vietās Rīgā un visos novados. Projekta mērķis ir aizsākt nacionālā simbola godināšanu ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

Hugo bija sagatavojis prezentāciju par Latvijas karoga vēsturi, tā rašanos un nozīmi, viņš raksturoja atšķirīgo attieksmi pret Latvijas karogu padomju laikā un Atmodas laikā. Skolēni tika sadalīti darba grupās, un katrai grupai bija jāatbild uz Hugo sagatavotajiem jautājumiem par dzirdēto. Pēc prezentācijas skolēni diskutēja par karoga kā valsts simbola lietošanu un tā nozīmi mūsdienās.

Šajā vēstures un patriotiskās audzināšanas stundā piedalījās arī Siguldas Valsts ģimnāzijas sabiedrisko zinību Mācību centra vadītāja A.Ūdre un skolas psiholoģe I.Kursīte, kuras dalījās savās atmiņās par Latvijas karogu.

Vēlāk pēcpusdienā skolotājas Anita Ūdre un Inta Romanovska Siguldas novada Kultūras centrā piedalījās diskusijā par projekta ”Latvijas karogs” īstenošanu novadā. A.Ūdre tika izvēlēta par projekta labas gribas vēstnesi Siguldas novadā.
   
Informāciju sagatavoja:
Ģimnāzijas Klašu audzinātāju Mācību centra vadītāja
Inese Berga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi