×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-03
Apskati akcijas „Glezno visi” izstādes

Akcija „Glezno visi”, kas norisinājās Siguldas pils kompleksā septembra pēdējā nedēļas nogalē,  noslēdzas ar divām izstādēm.

Siguldas pagasta Kultūras nama izstāžu zālē no 3. līdz 26.oktobrim apskatāma izstāde „Glezno visi”. Izstādē apskatāmi vairāk nekā 48 autordarbi, kurus radījuši cilvēki, kam gleznošana ir vaļas prieks. Izstādē piedalās pavisam 22 neprofesionālie mākslinieki un mākslas studiju dalībnieki, starp kuriem vairāki pārstāv Siguldas Mākslu skolas pieaugušo mākslas un dizaina studiju ''Maxi studija''. Kā pastāstītāja izstāde kuratore māksliniece Agita Zālīte, izstādes dalībnieku dzīves un mākslas pieredzes amplitūda ir plaša un daudzveidīga: „Starp pieredzējušākajiem autoriem varētu minēt Inesi Birģeli un Līgu Egli, kuras pievērsušās ainavu un ziedu tematikai. Vēl izstādē ir apskatāmi Antras Sproģes, Kristīnes Niedras, Evijas Amoliņas, Elzas Vītolas, Harija Martuzāna, Mairitas Špickopfas, Andas Kalanepas, Martas Gavares, Elitas Vīnas, Dzintras Zālītes, Elīnas Geides, Madaras Plāciņas, Sandras Šmeliņas, Lienes Korņejevas, Intas Cakules, Aigas Cederes, Inonantas Milleres, Indras Blauas, Ligitas Viļumas un Lindas Jansones radītie darbi”.

Savukārt pārējie akcijas „Glezno visi” laikā radītie gleznojumi skatāmi  Siguldas novada pašvaldības mājaslapas foto galerijā un arī papīrmākslas darbnīcā „Viktora vēstules”, kur autordarbi ievietoti digitālā gleznu rāmī. 

Akcijas rīkotāji – mākslinieces Zinaīda Ceske, Agita Zālīte, papīrmākslas darbnīca „Viktora vēstules”, Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvalde –  sirsnīgi pateicas lieliem un maziem gleznotājiem  par piedalīšanos tradicionālajā ik rudens akcijā, ļaujoties iedvesmai un Siguldas noskaņām.

Akcijas dalībnieki 4. un 5.oktobrī laipni aicināti atnāk uz papīrmākslas darbnīcāu „Viktora vēstules” pakaļ saviem darbiņiem. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi