×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Veselības diena. Ārstu konsultācijas un veselības pārbaudes bez maksas Siguldas Sporta centrā Ata Kronvalda ielā 7A

29. aprīlis 10.00

10.00 – 16.00 Ar iepriekšēju pierakstu – neirologa, kardiologa, dermatologa konsultācijas, kāju vēnu skrīnings, pēdu datordiagnostika, osteoporozes skrīnings, redzes pārbaude. Pieraksti pie speciālistiem aizpildīti, vairs nav iespējams pieteikties uz šo speciālistu konsultācijām.

10.00 – 16.00 Bez iepriekšēja pieraksta – ergoterapeita un fizioterapeita konsultācijas. Cukura, holesterīna un hemoglobīna līmeņa, asinsspiediena un skābekļa līmeņa asinīs mērījumi. Iespēja noteikt ķermeņa masas indeksu, veikt plaušu pārbaudi, miegainības un stresa testus. Darbosies Insulta profilakses kabinets un Latvijas Sarkanā Krusta Veselības istaba, kurā varēs veikt kompleksu veselības pārbaudi, kā arī HIV, B un C hepatīta testus.

Veselības dienas piedāvājumi pieejami Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, uzrādot  ID karti.

Pasākumi