×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

„Sunset Festival”. „The Naked and Famous” koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē

9. augusts 19.30

Trešdien, 9.augustā „Sunset festival” ietvaros Siguldas pilsdrupās notiks jaunzēlandiešu grupas „The Naked And Famous” koncerts, pirms kura uzstāsies arī Latvijas mūziķi – „Audience Killers” un Chris Noah. 

Jaunzēlandes muzikālā sensācija – grupa „The Naked and Famous” iepriecinās indīpopa un elektroroka cienītājus – viņu hiti „Young Blood”, „Punching In A Dream” un „Girls Like You” zināmi ikvienam elektroroka žanra cienītājam.

Audience Killers ir elektro/sintpopa apvienība no Latvijas. Līdz šim grupa ir izdevusi vairākus veiksmīgus singlus. 2016. gadā izdotais debijas albums „Floating Islands” tika nominēts Latvijas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons kategorijā „Labākais alternatīvās/indie mūzikas ieraksts”, „Labākais Latvijas albums”, kā arī „Labākais videoklips” ar dziesmu „Sounds Like You”. Nupat grupa laidusi klajā savu jaunāko veikumu „Say The Word”.

Sabukārt Chris Noah, īstajā vārdā – Krists Indrišonoks, savu debiju pieteica 2016.gadā ar dziesmu „Had It All”, kas tūlīt guva atsaucību lielākajās Latvijas radio stacijās. Šajā vasarā mūziķis piedalās lielākajos Latvijas festivālos un tiek uzskatīts par spilgtāko pašmāju debiju.

„Sunset festival” ietvaros 15.augustā Siguldā uzstāsies 2005.gadā Londonā izveidotā grupa „The xx”, kas ir viena no veiksmīgākajām pēdējā gadu desmita britu elektroniskā indīroka grupām. Grupa šogad laidusi klajā albumu „I See You”, kurā iekļauts šobrīd tik aktuālais hits „On hold”.

Pasākumi