×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

XXV Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki. „Operas nakts restorāns” kopā ar Ievu Kerēvicu programmā „Interpretācijas” Siguldas pils kompleksā

29. jūlijs 24.00

No 28. līdz 30.jūlijam norisināsies XXV Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki, kuros mūzikas cienītājiem vienuviet dabas un vēstures ieskautā vidē būs iespēja dzirdēt gan Latvijas, gan pasaules izcilākos opermūzikas māksliniekus. Jau piekto gadu Starptautisko Siguldas Opermūzikas svētku organizatori papildu izcilajiem koncertiem un operas oriģināliestudējumam apmeklētājiem piedāvās aizraujošu bezmaksas kultūras programmu Siguldas pils kompleksā, kurā šogad vienotā skanējumā savīsies mūzikas un gastronomijas pasaules garšu nianses.

Sestdien, 29.jūlijā, pēc operas „Falstafs” brīvdabas iestudējuma no plkst.24.00 Siguldas pils kompleksā svētku jubilejas gadā apmeklētājus priecēs īpašais „Operas nakts restorāns”. Nakts restorāna viesus apburs talantīgā latviešu dziedātāja Ieva Kerēvica programmā „Interpretācijas”, kurā atpazīstamas pasaules džeza un popmūzikas melodijas, kā arī latviešu mūzikas pērles tiek aranžētas un interpretētas Ievas un viņas domubiedru izpildījumā. Starp tām satiksiet arī orģinālmūzikas pirmatskaņojumus, kuri iegūs īpašu skanējumu šajā maģiskās nakts atmosfērā. Programmā piedalās: Ieva Kerēvica (vokāls), Norberts Skraucis (bass), Krišjānis Bremšs (bungas) un Madars Kalniņš (klavieres).

Atzīmējot Rīgas–Gaujas reģionu kā 2017.gada Eiropas gastronomijas reģionu, „Operas restorāna” ēdienkarti nodrošinās labākie Rīgas–Gaujas reģiona restorāni, kurā izmantoti reģiona labākie produkti un izejvielas.

Ieeja – bez maksas.

Pasākumi