×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Tenora Donato Ravini (Itālija) un kamerorķestra „Gaudeamus" romanču vakars „Mīlas fantāzija" koncertzālē „Baltais Flīģelis"

21. oktobris 19.00

Sestdien, 21.oktobrī plkst.19.00 Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” kamerorķestra „Gaudeamus” (diriģents Guntars Bernāts) vadībā uzstāsies itāliešu tenors Donato Ravini.

Programmā „Mīlas fantāzija” varēs baudīt itāliešu klasiskās dziesmas un neapolitāņu romances, un tās pamatā ir krievu rakstnieka Fjodora Dostojevska paustā ideja, ka „skaistums izglābs pasauli”. Organizatori informē, ka koncertā iekļautas tādas romances kā „Marechiare”, „Sogno”, „O sole mio”, „I te vurria vasa”, „Parlami d’amore Mariu” un citas. Programmu caurvij mīlas tēma – apliecinājums mīlestībai uz sievieti un viņas skaistumu.


Itālieši tenors Donato Ravini, kurš ir arī šīs koncertprogrammas autors, solista karjeru aizsāka 2002.gadā, un viņam līdz šim ir bijuši koncerti un izrādes kopā gan ar itāliešu, gan citu valstu māksliniekiem. Koncertprogrammas „Mīlas fantāzija” aizsākumi meklējami Lietuvā, kur Donato Ravini to izpildīja kopā ar kaimiņvalsts mūziķiem.


Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” itāliešu tenors uzstāsies kopā ar kamerorķestri „Gaudeamus” diriģenta Guntara Bernāta vadībā.

Biļetes –  „Biļešu Serviss” kasēs vai pirms koncerta – „Baltais Flīģelis” kasē. Biļetes cena – no 7.20 līdz 18 eiro.

Pasākumi