×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas pagasta svētki. Bijušo darbinieku stāsti Siguldas Lopkopības un veterinārijas institūta ēkā

23. februāris 13.00

Godinot līdzcilvēkus, kuri ar savu darbu veidojuši Siguldas pagasta vēsturi, plkst.13.00 Siguldas Kopkopības un veterinārijas institūta ēkā būs iespēja uzklausīt Siguldas Lopkopības un veterinārijas institūta bijušo darbinieku stāstus – institūts daudzu gadu garumā bijusi darba vieta 250 novada iedzīvotājiem, kas līdzdarbojušies pētījumos, kuru rezultāti ieviesti gan Latvijā, gan daudzviet plašajā pasaulē. Atmiņās dalīsies Vizma Deisone, Līga Eigenfelde, Aina Erte, Imants Jansons, Aleksandrs Jemeļjanovs, Reimārs Kaugers, Ināra Konošonoka, Baiba Ošmane, Līga Proškina un Īra Vītiņa. Stāstos aicināti dalīties arī citi – novadnieki, kas vēlas dalīties savos stāstos aicināti sazināties ar Baibu Ošmani, zvanot uz tālruņa numuru 29141774. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apskatīt izstādi par Lopkopības un veterinārijas institūta zinātnisko darbību, darbinieku aktīvo sporta un kultūras dzīvi.

Pasākumi