×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Nolietoto elektroiekārtu bezmaksas savākšana

14. septembris

Veicinot atkritumu šķirošanu Siguldas novadā, vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “Jumis” nodrošina iespēju iedzīvotājiem bez maksas atbrīvoties no uzkrātās un vairs nevajadzīgās elektrotehnikas. Iekārtu savākšana no iepriekš pieteiktām mājsaimniecību un uzņēmumu adresēm tiek nodrošināta vienu reizi mēnesī un tuvākā izvešanas diena paredzēta 14. septembrī. Pēc tam nākamās elektroiekārtu izvešanas reizes no pieteiktajām adresēm notiks 12. oktobrī, 9. novembrī un 7. decembrī.

Elektroiekārtu bezmaksas izvešana no mājsaimniecību vai uzņēmumu adresēm jāpiesaka vismaz divas darbdienas iepriekš. Attiecīgi, lai pieteiktu pakalpojumu uz 14. septembri, pieteikšanās ir līdz 10. septembrim (ieskaitot), rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv un norādot pakalpojuma saņemšanas adresi, nododamo iekārtu apjomu un kontaktinformāciju saziņai. Elektroiekārtu izvešanai var pieteikties gan fiziskas, gan arī juridiskas personas. Vienā izvešanas reizē iespējams bez maksas nodot neierobežotu apjomu tehnikas, sākot no 40 kilogramiem iekārtu kopējā svara. Elektroiekārtu izvešana mazākam tehnikas apjomam un sev vēlamajā datumā tiek nodrošināta par maksu.

Ņemot vērā valstī ieviestos drošības pasākumus, elektroiekārtu izvešana tiek organizēta bezkontakta veidā. Tas nozīmē, ka elektrotehnikas izvešana tiks nodrošināta no pieteicēja adreses ārējām durvīm – mājas pagalma vai daudzīvokļa mājas galvenajām ieejas durvīm. Klientam izvešanas dienā ir jānodrošina brīva piekļuve iekārtām, lai “Jumis” darbinieki var tās aizvest. Palīdzība iekārtu iznešanā no ēkām jāsaskaņo iepriekš. Iekārtu nonešanai tiek piemērota maksa par krāvēja pakalpojumiem.

Savācamajām elektroiekārtām ir jābūt neizjauktām, lai novērstu kaitīgo detaļu nonākšanu apkārtējā vidē. Piemēram, ledusskapim jābūt ar kompresoru, televizoram – ar kineskopu, datoram – ar mātes plati un citām detaļām.

Pasākumi