×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 4. maijs
Šodien sveicam: Vizbulīte, Viola, Vijolīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Radio SWH dzimšanas dienas tūres izbraukuma studija Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā

15. maijs 09.00

15. maijā Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā būs iekārtota Radio SWH dzimšanas dienas izbraukuma studija. Tajā četru stundu garumā – no plkst. 9.00 līdz 13.00 – viesosies Siguldas mūziķi, sporta karaļi, aktīvie un piedzīvojumu uzņēmēji, pārstāvji no radošajiem kvartāliem, kā arī pārstāvji no gaidāmā Latvijas Nacionālā teātra festivāla Siguldā, ļaujot klausītājiem pie radioaparātiem visā Latvijā uzzināt par aktualitātēm novadā un ieplānot vasarā piedzīvot Siguldu.

Pie Radio SWH ētera personībām Andra Freidenfelda un Evijas Gulbes dienas iesākumā viesosies Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Pēc tam par dažādajām tūrisma iespējām novadā pastāstīs “Siguldas Attīstības aģentūras” direktore Dace Preisa, radošo industriju attīstību ieskicēs apģērbu zīmola “PIENALOTÉ” radītāja Agnija Ivanova un uzņēmuma “La Fête picnic” izveidotāja Madara Vaido.

Tāpat Radio SWH izveidotajā studijā viesosies grupas “Dzelzs vilks” mūziķis Juris Kaukulis, “Siguldas saimes” vadītāja Dace Mežavilka, kamaniņu karaļi Juris un Andris Šici, koncertzāles “Baltais flīģelis” vadītājs Juris Lisenko un viesnīcas “Hotel Sigulda” pārstāve Liene Grīnhofa. Par gaidāmajiem Siguldas svētkiem, kas tiks svinēti jau 29. maijā, pastāstīs kultūras centra “Siguldas devons” producente Ilze Jakubovska. Dzimšanas dienas izbraukuma ētera izskaņā radio personībām pievienosies arī Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Aicinām Siguldas novada iedzīvotājus un pilsētas viesus nepulcēties Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā pie izveidotās radio studijas, bet gan īpašo Siguldas ēteru klausīties radio tiešraidē.

Jau ziņots, ka Sigulda ir viena no 16 Latvijas pilsētām un novadiem, kuros laikposmā no 5. līdz 21. maijam, svinot savu 28 gadu dzimšanas dienu, viesosies Radio SWH. Latvijas novadu izziņas tūrē radio apceļos Latviju, iepazīs konkrēto vietu dabu, sniegtās iespējas, kā arī viesosies pie saviem klausītājiem novados.

 

Atgādinām, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi