×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

31. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens

5. septembris

Ar jaunu starta un finiša vietu 5. septembrī Siguldas novadā norisināsies 31. Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciens. Sacensību starts un finišs būs Krimuldā, Mednieku un Krimuldas ielas krustojumā. Līdz ar jaunu starta vietu izmaiņas veiktas arī trašu maršrutiem. Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai tīmekļa vietnē www.velo.lv par epidemioloģiskajai situācijai atbilstošiem drošības pasākumiem un iespējamajām izmaiņām ierastajā sacensību kārtībā, ja tas būs nepieciešams.

Reģistrēšanās sacensībām notiek tīmekļa vietnē www.velo.lv. Klātienē to iespējams veikt arī Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6.​ Dalības maksa braucienos – no 10 līdz 40 eiro.Siguldas ID kartes īpašniekiem ir iespēja saņemt 20% atlaidi dalības maksai.

Dalībnieki Vienības velobraucienā varēs startēt trīs dažāda garuma un kategorijas distancēs:

  • Tautas brauciens paredzēts 40 kilometru garā distancē maršrutā: Krimulda–P7–Ragana–Murjāņi–Sēja–Ragana–A3 šoseja līdz “Grašiem”–Krimulda. Pirmais starts tiks dots plkst. 12.00, plānoti vairāki starti ik pēc 10 minūtēm;
  • Sporta šosejas brauciens, kurā sportisti sacentīsies 108 kilometru distancē maršrutā: Krimulda–A3 šoseja pie “Grašiem”–Ragana–Limbaži–Stalbe–A3 šoseja līdz “Grašiem”–Krimulda. Starts plkst. 12.40;
  • Kalnu divriteņu brauciens 42 kilometru distancē pa Krimuldas un Turaidas puses ceļiem un takām, starts plkst. 14.00.

Satiksmes ierobežojumi

Pasākuma vietas iekārtošanai un drošai norisei no 4. septembra plkst. 18.00 līdz 5. septembra plkst. 11.00 tiks ierobežota satiksme un no 5. septembra plkst. 11.00 līdz plkst. 17.00 slēgta satiksme uz vairākiem ceļiem Krimuldā:

  • uz ceļa no P7 (Turaida–Ragana) šosejas līdz Mednieku ielai;
  • Mednieku ielas posmā no Krimuldas ielas līdz Kungu gatvei;
  • Kungu gatves posmā no Velnalas ielas līdz Mednieku ielai.

Lai iebrauktu Krimuldā, dalībnieki aicināti izmantot apbraucamo ceļu no P7 Turaidas–Raganas ceļa pa Kungu gatvi un Velnalas ielu.

5. septembrī sabiedriskā transporta kustības maršruti Krimuldā tiks mainīti, lai apbrauktu sacensību norises vietu. Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi informācijai tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un Krimuldas pieturvietā.

5. septembrī laika posmā no plkst. 11.50 līdz 16.30 būs slēgta satiksme uz šādiem ceļiem:

  • ceļš no P7 uz Krimuldu;
  • P7 posmā Krimulda–Ragana;
  • A3 posmā Murjāņi–ceļš pie “Grašiem”;
  • Murjāņi–Sēja–Ragana;
  • A3 pie “Grašiem”–Krimulda;
  • Sporta brauciena laikā no plkst. 12.40 līdz 14.40 īslaicīgi satiksme tiks ierobežota maršrutā Ragana–Limbaži un A3 šosejas posmā Stalbe–“Graši”.

MTB brauciena laikā no plkst. 14.00 līdz 16.30 īslaicīgi satiksme tiks ierobežota arī maršrutā Inciems–Turaida.

Satiksmes ierobežojumos iespējamas izmaiņas, aicinām sekot līdzi informācijai pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter.

Pasākumi