×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

NVA un EURES tiešsaistes raidījums “Esi informēts, atgriežoties Latvijā”

26. augusts 16.00

26. augustā plkst. 16.00 EURES Latvia Facebook lapā būs skatāms astotais Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla EURES konsultantu veidotais raidījums “Esi informēts, atgriežoties Latvijā”, raidījuma tēma - NVA atbalsts karjeras plānošanā un veidošanā.

NVA interesentiem piedāvā bezmaksas karjeras konsultācijas, kuras saņemt var attālināti – tiešsaistē vai pa tālruni. NVA karjeras konsultanti ne vien palīdz pārdomāti un mērķtiecīgi izvēlēties, plānot un veidot profesionālo karjeru, bet arī sniedz praktiskus padomus, tostarp, kā izveidot CV vai uzrakstīt motivācijas vēstuli, kā sagatavoties darba pārrunām, kā meklēt darbu. Profesionālo karjeras konsultantu atbalsts var noderēt daudziem mūsu tautiešiem, kuri palikuši bez darba vai, strādājot ārvalstī, meklē darba iespējas Latvijā.

Raidījuma “Esi informēts, atgriežoties Latvijā” vadītājs EURES konsultants Andris Segliņš 26. augustā sarunāsies ar NVA karjeras konsultanti Lindu Upmali. Raidījuma skatītāji uzzinās, kā un kādam NVA atbalstam karjeras jautājumos Latvijas valstspiederīgie, vēl esot ārzemēs, var pieteikties, ja vēlas saņemt karjeras konsultāciju. Tiešsaistes translācijas sekotāji EURES Latvia Facebook lapas komentāru sadaļā varēs uzdot arī savus jautājumus un, ja nepieciešams, vienoties par individuālajām konsultācijām pie NVA EURES konsultantiem.

Tiešsaistes raidījumu ciklu “Esi informēts, atgriežoties Latvijā”, balstoties uz savu darba pieredzi un piesaistot dažādu jomu ekspertus, veido NVA EURES darba mobilitātes konsultanti, lai remigrantiem sniegtu aktuālāko informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā, valsts un pašvaldību institūciju pakalpojumiem un atbalstu, nepieciešamo dokumentu kārtošanu gan ārvalstī, pirms aizbraukšanas, gan Latvijā, atgriežoties, par bezdarbnieka pabalsta eksportu, nodokļiem, dzīvesvietas deklarēšanu,  iegūtās kvalifikācijas atzīšanu un uzņēmējdarbības uzsākšanu Latvijā,  kā arī citiem svarīgiem jautājumiem.

Cikla “Esi informēts, atgriežoties Latvijā” tiešsaistes raidījumi tiek pārraidīti EURES Latvia Facebook lapā katra mēneša pēdējā ceturtdienā plkst. 16.00.  

Pasākumi