×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 8. maijs
Šodien sveicam: Staņislavs, Staņislava, Stefānija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas pils paviljona 4. koncertsezonas atklāšana. Elzas Rozentāles un pianista Ginta Žilinska trio koncerts

16. jūlijs 20.00

Sestdien, 16. jūlijā, džeza noskaņās tiks atklāta Siguldas pils paviljona 4. koncertsezona. Plkst. 20.00 par muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ Edgars Bercis, bet šīs vasaras sezonas pirmo pils paviljona koncertu plkst. 20.30 ieskandinās Elza Rozentāle un pianista Ginta Žilinska trio.

Mūziķi uzburs trīsdesmito un četrdesmito gadu Ameriku, izpildot tā laika kultūras simbolu – džeza karalienes Ellas Fidžeraldas un mūzikas leģendas Frenka Sinatras skaistākās melodijas. Elzas Rozentāles tembrāli unikālā un spēcīgā balss īpašā ritma pulsācijā apvienos kaislību un brīvību mūzikā, tās ilustrācijās radot neatkārtojamu džeza un cabaret savienību.

Koncertā kopā ar harizmātisko Elzu Rozentāli uzstāsies Gints Žilinskis (taustiņi), Bruno Priekulis (kontrabass), Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Ieeja koncertā – 5 eiro, arSiguldas novada ID karti iepriekšpārdošanā 20% atlaide, daudzbērnu ģimenēm – 40%. Koncerta dienā atlaides netiek piemērotas! Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” kasē, tostarp tiešsaistē šeit.

Par atspirdzinošiem dzērieniem un uzkodām rūpēsies “Cafe Pils dārzs”.

Siguldas pils paviljonā šajā vasarā uzstāsies arī grupa “Sub Scriptum”, māksliniece Būū, apvienība “The Coco'nuts”, “Laiks suns” un grupa “Citi zēni”.

Pasākumi