×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas pils paviljona 4. sezonas noslēgums. Grupas “Citi Zēni” koncerts

3. septembris 20.00

3. septembrī ar jaudīgu koncertu tiks noslēgta Siguldas pils paviljona 4. koncertsezona. Šī vakara laikā par muzikālo noformējumu jau no plkst. 20.00 parūpēsies DJ Edgars Bricis, bet plkst. 20.30 uzstāsies atraktīvā grupa “Citi Zēni”, kas parūpēsies par skanīgām melodijām un lipīgiem dziesmu tekstiem, kuriem dziedāt līdzi, dejot un lieliski pavadīt vakaru.

Apvienojot pop, neo-soul un repa mūzikas žanrus pirmajos radio singlos grupa “Citi Zēni” ir gada karstākais jaunums Latvijas popmūzikā. Pašpasludinātie repa prinči un 21. gadsimta popmūzikas dīvas, kuru eksplozīvā dzīvo performanču enerģija, un ekscentriskais tēls ir grupas “Citi Zēni” pamatā.

Grupa “Citi Zēni” ir sešu cilvēku muzikālā apvienība, kuras mūziku var raksturot kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu. Grupas sastāvā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Kopš grupas dibināšanas brīža 2019. gadā “Citi Zēni” ar 2. vietu debitēja roka un pop dziesmu aptaujā “Muzikālā banka 2021” un saņēma Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons” par dziesmu “Limuzīns uz krīta”. 2022. gada sākumā “Citi zēni” uzvarēja dziesmu konkursā “Supernova 2022” un ieguva iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā ar dziesmu “Eat your salad”, kas guvusi vairāk nekā 1 miljonu klausījumu “Spotify” un “YouTube” un 200 miljonus skatījumu ”TikTok”.

Ieejas maksa koncertā ir 5 eiro. ArSiguldas novada ID kartēm iepriekšpārdošanā tiek piemērota 20% atlaide, daudzbērnu ģimenēm iepriekšpārdošanā – 40% atlaide. Koncerta dienā atlaides netiek piemērotas! Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” biļešu kasēs, tostarp tiešsaistē šeit. Ieejas biļete koncertā jāiegādājas no 7 gadu vecuma.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi