×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Latvijas Antīko automobiļu kluba vēsturisko spēkratu izstāde “KLIKK” centra laukumā

2. jūlijs 09.30

2. jūlijā norisināsies nu jau trešais Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotais “Youngtimer Historic Run”, šogad startējot Siguldā un finišējot Alūksnē. Pasākumā piedalīsies vairāk kā 35 klasiskie auto, ražoti laika periodā no 1961. līdz 1998. gadam. Kā spožākos eksemplārus var minēt Opel Rekord P2, Cadillac DeVille, Porsche 928 un Rolls Royce Silver Spirit “Kroko”. Automobiļi apskatei būs pieejami no plkst. 9.30 līdz 11.30 “KLIKK” centra laukumā.

Brauciens ar spēkratu izstādi sāksies no “KLIKK” centra Siguldā, kur dalībnieki iesildīs trasi “KLIKK Summer kart” elektrokartingu čempionātam jūlijā un augustā. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Pasākumi