×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Latvijas čempionāts un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”

3. marts - 04. marts

2022./2023. gada starptautiskā kamaniņu sporta sezona ir oficiāli noslēgusies, bet Latvijas sportistiem priekšā vēl vienas svarīgas sacensības. Latvijas čempionāts un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes, kas norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, 3. un 4. martā, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”.

Latvijas čempionātam un Latvijas junioru un jaunatnes meistarsacīkstēm startēt pieteikušies 102 sportisti 12 dažādās kategorijās. Par godalgām cīnīsies visi Latvijas Nacionālās izlases atlēti: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa. Kā arī – Latvijas titulētākais duets Andris Šics/Juris Šics vēl vienu reizi cīnīsies par Latvijas čempionu titulu.

Piektdien no plkst. 15.00 līdz 19.00 norisināsies oficiālie treniņbraucieni, bet sestdien no plkst. 9.00 par godalgām cīnīsies vīrieši, sievietes, “Junioru” sievietes un vīrieši, sieviešu un vīriešu divvietīgās ekipāžas, “Junioru” sieviešu un vīriešu divvietīgās ekipāžas, kā arī “Jaunieši A” zēni.

No plkst. 10.30 divus sacensību braucienus aizvadīs “Jaunieši A” meitenes un “Jaunieši B” zēni. No plkst. 11.30 trasē dosies “Jaunieši A” meiteņu un zēnu divvietīgās ekipāžas, “Jaunieši B” divvietīgās ekipāžas, “Jaunieši B” meitenes, kā arī “Jaunieši C” meitenes un zēni. Savukārt plkst. 13.45 sacensības tiks noslēgtas ar apbalvošanas ceremoniju, kurā balvas tiks pasniegtas labākajiem Latvijas kamaniņu braucējiem.

Pasākumi