×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Izstāde “ZĪNU ANATOMIJA” Siguldas novada Jaunrades centrā, Raiņa ielā 3

7. oktobris - 27. oktobris

Tev patīk veidot stāstus un vizualizēt tos? Šī izstāde tev būs īstā!

Iegrimstot izstādē “ZĪNU ANATOMIJA” varēs iepazīt, kas ir zīns, apskatīt piemērus un iemācīties tādu radīt pašam.

“ZĪNU ANATOMIJA” ir aicinājums izpētīt zīnu pasaules dziļumus, atklāt to īpatnējo uzbūvi un iesaistīties pašizpausmē. Izstādē varēs apgūt, kā radīt zīnu, lai dalītos ar saviem vērojumiem un stāstiem.

Sekojot instrukcijai, apmeklētājiem būs iespēja radīt savu zīnu, izmantojot uz vietas pieejamos materiālus. Ar radīto zīnu varēs papildināt izstādi, izliekot to īpaši atvēlētā vietā. Pēc izstādes zīnus varēs saņemt atpakaļ.

Izstādē apskatāmie zīni ir no Maijas Kurševas, Rūtas Briedes un biedrības četrdesmit grādi bibliotēkas.

Izstāde ir daļa no Siguldas bērnu un jauniešu literatūras festivāla programmas un bez maksas būs apskatāma līdz 27. oktobrim Jaunrades centrā, Raiņa ielā 3. Izstāde tapusi sadarbībā ar zīnu un mazo izdevēju festivālu “Sābrs”.

Pasākumi