×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 8. maijs
Šodien sveicam: Staņislavs, Staņislava, Stefānija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Dabas diena “ZAAO” Dabas un tehnoloģiju parkā “URDA”

23. marts 10.00

23. martā plkst. 10.00 SIA “ZAAO” Dabas un tehnoloģiju parkā “URDA” norisināsies dabas diena – “BIO loģiski!”. Organizatori aicina pievienoties kopā ar ģimeni vai draugiem un izbaudīt dienu ar izglītojošām un aizraujošām aktivitātēm.

Pasākuma laikā būs iespējams iepazīties ar bioloģisko atkritumu pasauli un atklāt, kā mēs varam palīdzēt mūsu planētai, pārstrādājot un izmantojot šos resursus atbildīgi. Tāpat būs iespējams dodties ekskursijā uz “ZAAO” jauno bioloģiski noārdāmo atkritumu pārstrādes rūpnīcu “Daibe”, lai redzētu, kā notiek atkritumu pārstrāde praksē.

Interesenti varēs piedalītiesveselīgo našķu meistarklasē, pievienojies Dainai Eglītei-Antonai no “Labas saknes”. Šajā nodarbībā varēs iemācīties, kā izmantot produktus tā, lai neradītu atkritumus. Gatavojoties Lieldienām, varēs krāsot olas ar dabīgajām krāsām, un iemācīties, kā radīt krāsainus brīnumus, izmantojot tikai dabas piedāvātos materiālus.

Dabas dienā varēsizmēģināt savas inženierprāta spējas, spēlējot “LEGO” spēli, lai uzzinātu, kā uzlabot ražošanas procesus. Piedzīvot varēs arī 2 kilometru garo meža taku caur purviem, pļavām un jaunaudzēm, spēlējot orientēšanās spēli, kas tapusi “GREEN PRO” projekta ietvaros. Organizatori aicina arī uz kopīgu, videi draudzīgu pikniku (pasākuma dalībnieki našķus sarūpē paši).

Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc neaizmirsti pieteikties, zvanot uz tālruņa numuru 25459399 vai “URDA” tīmekļa vietnē līdz 20. martam.
Pasākumā tiks veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti SIA “ZAAO” un “URDA” tīmekļa vietnēs, kā arī sociālajos tīklos Facebook un Instagram.

Pasākumi