×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 16. maijs
Šodien sveicam: Edvīns, Edijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Inčukalna Mākslas dienas 2024 Inčukalna pagastā

27. aprīlis 11.00

Pasākuma programma:

Plkst. 11.00 bērnu laukumā pie Inčukalna Tautas nama – Lielā talkas ietvaros dosim jaunu krāsainu stāstu koka soliņiem.

Aicinām ģimenes ar bērniem, lai kopā ar Inčukalna māksliniekiem radītu jaunu krāsu stāstu koka soliņiem, kuri ir jau “padzīvojuši” un prasās pēc atjaunošanas. Skiču ideju projekts jau top. Ikviens liels vai mazs varēs pielikt savu roku darbiem mākslinieku uzraudzībā (par krāsām un otām gādās Inčukalna Tautas nams).

Plkst. 16.30 Inčukalna Kopienas centrā “Vecais Pasts” Inčukalna Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu darbu izstādes “Replekss” (variācija par latviešu mākslinieku vecmeistaru darbiem) atklāšana.

Plkst. 17.00 Inčukalna Tautas namā – Inčukalna Mākslinieku kopas izstādes “Otas trajektorija 2024”atklāšana, tikšanās ar autoriem un dziesminieka Ērika Loka muzikāls sveiciens, kā arī iedzīvotāju radošo darbu izstāde “Vaj’g māksliņ’” atklāšana.

Aicinām iedzīvotājus veidot, radīt (iespējamas visdažādākās tehnikas un fantāzijas) un iesniegt tos izstādes darbu atlasei līdz 20. aprīlim Inčukalna Tautas namā. Papildu informācija, zvanot uz tālruņa numuru 29478251. Labākos darbus apbalvos Inčukalna Mākslinieku kopa.

Pasākumi