×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Inas Vasiļjevas izstāde “Bez nosaukumiem” Lēdurgas Kultūras namā

1. maijs - 31. maijs

Ina Vasiļjeva ir mūsdienu māksliniece, kura savas radošās gaitas mākslas pasaulē ir uzsākusi 30 gadu vecumā un gleznošanas prasmes apguvusi pašmācības ceļā. Savos darbos Ina attēlo reālisma stilā gleznotas ainavas, dzīvnieku pasauli, portretus… Viņas interešu spektrs ir plašs, tāpēc Ina nebaibās eksperimentēt gan ar tematikām, gan krāsu izvēlēm un salikumiem. Viens no Inas dzīves motīviem ir “Nekad nekas nav par vēlu!” Māksliniece ir arī kaislīga motobraucēja. Motocikla vadītāja atļauju nokārtoja 52 gadu vecumā un tagad apceļo pasauli savā Harley-Davidsona mugurā. Ina ir izcils piemērs, ka dzīvi var dzīvot viegli, nepiespiesti un ar prieku. Šīs izstādes darbi ir tapuši vairāku gadu desmitu garumā un ir vērojami dažādi periodi mākslinieces dzīvē un daiļradē – gan krāsu izvēlē, gan motīvos. Jāpiemin, ka Ina neaprobežojās tikai ar gleznošanas praktizēšanu savā radošajā dzīvē. Viņa nebaidās apgūt dažādas jaunas prasmes un darbojās dažādās sfērās. Izstāde apskatāma līdz 31. maijam. 1. jūnijā Bērnu svētkos māksliniece vadīs radošo darbnīcu, kuras laikā būs iespēja iegādāties kādu no darbiem, kas būs iepaticies izstādē.

Ieeja – bez maksas.

Pasākumi