×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 8. maijs
Šodien sveicam: Staņislavs, Staņislava, Stefānija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pašvaldībā šodien

Domes sēde


19. janvāris


Darba kārtība:

1. Par Siguldas novada pašvaldības īpašuma atsavināšanas un izsoles komisijas nolikuma un Siguldas novada pašvaldības īpašuma atsavināšanas un izsoles komisijas sastāva apstiprināšanu.

2. Par nekustamā īpašuma “Čušļi”, Mālpils pagastā, Siguldas novadā, kadastra numurs 80740060201, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 80740060201 iznomāšanu un nomas tiesību izsoles noteikumu apstiprināšanu.

3. Par nekustamā īpašuma “Saulieši”, Mālpils pagastā, Siguldas novadā, kadastra numurs 80740040010, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 80740040041 daļas pirmās nomas tiesību izsoles atzīšanu par nenotikušu un otrās izsoles noteikumu apstiprināšanu.

4. Par nekustamā īpašuma “Līdumi”, Mālpils pag., Siguldas novads, nodošanu atsavināšanai un izsoles noteikumu apstiprināšanu.

5. Par nekustamā īpašuma “Bičkas”, Krimuldas pagastā, Siguldas novadā, kadastra Nr. 8068 004 0025, nodošanu valstij bez atlīdzības.

6. Par juridisko un fizisko personu pārmaksu izslēgšanu no grāmatvedības uzskaites.

7. Par grozījumiem Siguldas novada pašvaldības domes 2022. gada 18. augusta lēmumā “Par sadarbības līguma slēgšanu ar VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (prot. Nr. 16, 77.§)”.

8. Par pašvaldībai piederošā nekustamā īpašuma īpašuma (starpgabala) Jāņa Čakstes iela 8A, Sigulda, pārdošanas izsoles rezultāta apstiprināšanu.

9. Par pašvaldībai piederošā dzīvokļa īpašuma Zaļkalna iela 11-19, Allaži, Allažu pagasts, Siguldas novads, pārdošanas izsoles rezultāta apstiprināšanu.

10. Par pašvaldībai piederošā dzīvokļa īpašuma Zaļkalna iela 11-24, Allaži, Allažu pagasts, Siguldas novads, pārdošanas izsoles rezultāta apstiprināšanu.

11. Par pašvaldībai piederošā nekustamā īpašuma (starpgabala) “Starpgabals 2”, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, pārdošanas izsoles rezultāta apstiprināšanu.

12. Par 2023. gadam piešķirtās valsts budžeta mērķdotācijas sadali Siguldas novada māksliniecisko kolektīvu vadītāju darba un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām.

13. Par kārtību, kādā sadala 2023. gada 8 mēnešiem piešķirto valsts budžeta mērķdotāciju Siguldas novada pašvaldības izglītības iestādēm bērnu no piecu gadu vecuma izglītošanā nodarbināto pirmskolas izglītības pedagogu darba samaksai un Siguldas novada pašvaldības vispārējās izglītības iestāžu pedagogu darba samaksai un interešu izglītības pedagogu darba samaksai.

14. Par grozījumiem Siguldas novada pašvaldības domes 2022. gada 22. septembra lēmumā “Par mēnešalgas noteikšanu Siguldas novada pašvaldības pamatizglītības, vidējās izglītības, profesionālās ievirzes izglītības, interešu izglītības iestāžu direktoriem un pirmsskolas iestāžu vadītājiem 2022./2023.mācību gadam” (prot. Nr.18, 1. §).

15. Par neapdzīvojamo telpu Nr.27 un Nr.28 ēkā ar kadastra apzīmējumu 8068 007 0416 002, Skolas ielā 11A, Raganā, Krimuldas pagastā, Siguldas novadā, pārjaunojuma līguma noslēgšanu.

16. Par nekustamā īpašuma “Muižas koka māja”, 1. stāva Darbnīcas Nr.2, Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā pārjaunojuma līguma noslēgšanu.

17. Par Siguldas novada pašvaldībai piederošu kapitālsabiedrību reorganizācijas plāna apstiprināšanu.

18. Par deleģēšanas līguma slēgšanu ar PSIA “Vangažu Avots”.

19. Par deleģēšanas līguma slēgšanu ar PSIA “NORMA K”.

20. Par deleģēšanas līguma slēgšanu ar KNPSIA “Entalpija-2”.

21. Par mantisko ieguldījumu KNPSIA “Entalpija -2”, palielinot  pamatkapitālu.

22. Par Siguldas novada pašvaldības iestādes “Siguldas novada pašvaldības centrālā pārvalde” struktūrvienību reorganizāciju.

23. Par darba grupas izveidi Siguldas novada pašvaldības aģentūras “Siguldas Attīstības aģentūra” struktūras pilnveidošanai.

24. Par grozījumiem 2022. gada 15. jūlija deleģēšanas līgumā Nr. SNP/2022/1010.

25. Par Siguldas novada pašvaldības domes nolikuma “Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes nolikums” apstiprināšanu.

26. Par Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes dalībnieku sastāva apstiprināšanu.

27. Par grozījumiem Siguldas novada pašvaldības domes 2022. gada 27. janvāra lēmumā “Par Siguldas novada pašvaldības konkursa “Gada balva sportā” pretendentu vērtēšanas komisijas sastāva apstiprināšanu”.

28. Par Siguldas novada sadarbības teritorijas Civilās aizsardzības komisijas sastāvu un Civilās aizsardzības komisijas nolikuma apstiprināšanu.

29. Par nekustamā īpašuma ”Vecumi”, Meža Miers, Inčukalna pag., Siguldas nov., sadalīšanu un zemes ierīcības projekta izstrādes nosacījumu izsniegšanu.

30. Par detālplānojuma valsts galvenā autoceļa A2 (Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža) daļai, Priežu ielas daļai, Mazās Saules ielas daļai, zemes vienībai ar adresi Priežu iela 7, Sigulda, un zemes vienības ar adresi Vidzemes šoseja 21, Sigulda, daļai, ar mērķi veidot jaunu pievienojumu valsts galvenajam autoceļam A2, izstrādes pārtraukšanu.

31. Par atļaujas izsniegšanu meža zemes atmežošanai un transformācijai uz lauksaimniecības zemi nekustamajā īpašumā “...”, Inčukalna pagastā, Siguldas novadā.

32. Par ceļa servitūta atzīmes dzēšanu.

33. Par zemes vienības platības precizēšanu.

34. Par zemes vienības iznomāšanu.

35. Par Lēdurgas centra (Lēdurgas pagasts, Siguldas novads) iekļaušanu kultūrvēsturisko pieminekļu sarakstā.

36. Par Laurenču sākumskolas Dienesta viesnīcas dzīvojamo telpu izīrēšanu.

37. Par Sociālā dienesta lēmuma apstrīdējumu.

38. Par Dzīvokļu komisijas 2022. gada 26. oktobra lēmuma apstrīdējumu.

39. Par finansējuma piešķiršanu Siguldas novada kultūras un sabiedrībai nozīmīgu projektu konkursā atbalstāmajiem pretendentiem.

40. Par Siguldas novada pašvaldības un SIA “DMB” 2012. gada 22. maija Pirkuma līgumu.

Pasākumi