×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-08
„Cerību spārni" īsteno projektu par atbalstu cilvēkiem ar invaliditāti

Biedrība „Cerību spārni” ar Borisa un Ināras Teterevu fonda finansiālu atbalstu no 2014.gada jūnija līdz 2015.gada maijam īstenojusi projektu „Atbalsta pasākumi personām ar funkcionāliem traucējumiem Siguldas novadā” (Nr. 5.2./2014-50). Projekta mērķis bija nodrošināt sociālā atbalsta pakalpojumus, lai attīstītu cilvēku ar funkcionāliem traucējumiem sociālās un amata prasmes, veicinātu nodarbinātības iespējas un integrāciju sabiedrībā.

Mērķa grupa bija cilvēki ar invaliditāti no 18 līdz 50 gadiem, kuriem ir nepieciešami sociālā atbalsta pakalpojumi. Projekta ietvaros mērķa grupas dalībnieki apguva šūšanas, ādas un māla apstrādes prasmes, iesaistījās psihologa atbalsta grupā, kas palīdzēja pilnveidot savstarpējās saskarsmes iemaņas un vairot savu spēku apzināšanos dzīves grūtās situācijās. Trīs dienu nometne ārpus savas ikdienas vides palīdzēja veidot draudzīgu gaisotni, iesaistoties daudzveidīgās, īpaši cilvēkiem ar invaliditāti sagatavotās, aktivitātēs. Kopumā projekta aktivitātēs piedalījās 27 mērķa grupas dalībnieki.

Ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu tiks nodrošināta viena projektā izveidotā pakalpojuma (ādas apstrādes darbnīcas) pēctecība pēc projekta beigām.

Projekta īstenošana ir liels ieguvums daudzveidīgu sociālo pakalpojumu un atbalsta nodrošināšanā cilvēkiem ar invaliditāti Siguldas novadā.

Biedrība „Cerību spārni” turpinās cilvēku ar invaliditāti vajadzībām atbilstošu sociālo atbalsta pakalpojumu veidošanu un īstenošanu Siguldas novadā arī pēc projekta beigām, izmantojot gan vietējos finanšu resursus, gan piesaistot finanšu līdzekļus no dažādiem fondiem.

Informāciju sagatavoja:
Rudīte Priede

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi