×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-06
Siguldas pagasta Kultūras namā notiks tikšanās ar iedvesmojošiem cilvēkiem

Ar janvāra mēnesi katra mēneša otrajā ceturtdienas vakarā plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā gaidīsim ļaudis, kurus interesē tikšanās ar interesantiem cilvēkiem, lai uzzinātu, kāda ir viņu Laimes formula un iegūtu atziņas savai Laimes formulai.

Šos vakarus nevar dēvēt par lekcijām, tās ir sarunas par un ap visu, sarunas, kuras iespējams tieši Tevi spēs iedvesmot, sarunas, pēc kurām varbūt tieši Tu ieraudzīsi lietas citā kvalitātē, sarunas, kuras aizkustinās, liks padomāt un saprast, sarunas, kuras padarīs Tavu ceturtdienas vakaru par kripatu īpašāku. Tikšanos vakaru cikls „Mana laimes formula” ir lieliska iespēja neformalā gaisotnē iepazīties ar sevi pierādījušiem cilvēkiem un viņu veiksmes stāstiem, tā ir iespēja uzzināt to, ko mammas nestāstītu un internetā izlasīt nevarētu, tā ir iespēja iepazīt vakara viesus no pašas labākas- cilvēcīgās puses.

Pirmā tikšanās notiks 14.janvārī plkst.19.00 ar veselīga dzīvesveida popularizētāju Latvijā, veselības un optimisma meistari Inesi Ziņģīti. „Lai cilvēks būtu vesels, viņam ir vajadzīgs svaigs gaiss, ūdens un laba asinsrite! Tas ir vienīgais, kas uztur cilvēku un vairo imunitāti. Ja esi vesels, esi vajadzīgs citiem!”. Inese ar prieku dalīsies savās zināšanās par pašas izstrādāto metodi, kas ir pamats veselībai, pozitīvai enerģijai un skaistam augumam.

Uz tikšanos līdzi jāņem apmēram 50x100 cm – 120 cm garš dvielītis vai šalle (lai ērti būtu satvert aiz galiem rīvēšanas procesā) un kājās jābūt zeķēm, lai tiekam klāt taviem kāju pirkstiem. Ģērbies ērti, kustību būs daudz!

Otrajā tikšanās reizē, 11. februārī „Mana laimes formula” ar vēdiskās filozofijas pasniedzēju un vēdiskās psiholoģijas konsultantu, ajūrvēdas pavāru Uģi Kuģi. Vīrišķība un sievišķība nav nekas vairāk kā instrumenti, ar kuru palīdzību dvēsele risina savas dzīves uzdevumus. Tas ir līdzīgi kā nazis un dakšiņa. Gan viens, gan otrs priekšmets ir svarīgs, lai varētu ēst. Mēs tos lietojam kopā, tajā pašā laikā katru citādāk. Ritināsim jautājumus par sievišķīguma formulu un kas jādara, lai sieviete nekļūtu par vīrieti?

Trešajā tikšanās reizē 10. martā, kad ikdiena ierauj mūs savā straumē un tā kūleņu kūleņiem nes mūs cauri notikumu virpuļiem, agri vai vēlu pienāk brīdis, kad apņēmīgi sakām: Stop! Kaut kas ir jāmaina. Bet ar ko sākt, lai katra diena būtu mūsu veiksmes stāsts? Laimes formulā jautāsim psiholoģei un psihoterapeitei Diānai Zandei kā samazināt ikdienas spriedzi, un kā rūpējoties par citiem, savā dzīvē ieviest arī rūpes pašiem par sevi. Skaidrāk izpratīsim, kā rodas stress, kā, neapzināti paši to sekmējam un uzturam; noskaidrosim kā veselīgā veidā „nolaist tvaiku”; kā ieraudzīt un izmantot savus esošos resursus, lai justos labāk darbā, attiecībās, ģimenē. Aicināti visi, kas radošā, jaukā kompānijā vēlas pavadīt vienu vakaru, lai pasmeltos spēku un dzīvesprieku.

Pēdējā sezonas tikšanās reize notiks 14.aprīlī. Kad Latvijas laukos un dārzos mostas jaunie dzinumi, kad ļaudis steidz meklēt spēcīgu vitamīnu devu pēc garās ziemas tumšajiem vakariem. Pēdējā laikā arvien vairāk pieaug interese par dažādiem dabiskas izcelsmes preparātiem, arvien biežāk tiek minēts vārds „fitoterapija”. Tādēļ Laimes formulā aicināsim uz sarunu Latvijas pazīstamāko fitoterapeitu, ārstu Artūru Tereško – dzīvesgudru, dzīvespriecīgu un harmonisku cilvēku, kurš, šķiet, ar savu klātesamību vien dara pasauli gaišāku un veselīgāku.

Ieejas maksa katrā tikšanās reizē – 2 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi