×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-15
Aizvadīts biedrības „Cerību spārni” labdarības pasākums „Kalniešu spēles”

10.septembrī notika biedrības „Cerību spārni” organizētais labdarības pasākums „Kalniešu spēles”. Pasākums tika organizēts jau trešo gadu ar mērķi vākt ziedojumus kopienas „Cerību sēta” izveidei, kurā dzīvos un būs nodarbināti cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem. Labdarības pasākumā piedalījās 33 komandas un 106 individuālie dalībnieki. Kopējie labdarības pasākumā iegūtie līdzekļi sasniedz 4185 eiro.

Labdarības pasākuma iniciators ir skotu dūdists Ians Watsons – četrkārtējs pasaules čempions dūdu spēlē un ilggadējs biedrības „Cerību spārni” draugs.

Biedrība „Cerību spārni” pateicas līdzcilvēkiem par atbalstu, kas ir tik ļoti nozīmīgs biedrības darbā – kopienas „Cerību sēta” izveide ir biedrības iniciatīva, kas tiek realizēta, pateicoties ziedotāju atbalstam.

Šogad labdarības pasākumā iegūtie līdzekļi sasniedz 4185 eiro, vislielākais ziedotājs, kas jau trešo gadu atbalsta biedrību ir SIA „R.D.A.”, kas šogad veica 2000 eiro ziedojumu sociālā atbalsta centram „Cerību māja”.

Tāpat no SIA „R.D.A.” bija kopumā vislielākais komandu skaits – 11 komandas. Pasākumu kuplināja komandas no AS „Siguldas Būvmeistars”, regbija kluba „Sigulda”, Skrundas sociālā dienesta, „Mentor Latvija” un citas ģimeņu un draugu komandas, kā arī vairāk nekā 100 individuālie dalībnieki.

Galveno balvu – ceļojumu ar „Tallink” uz Stokholmu četrām personām – saņēma komanda „Blondīnes”.

Biedrība „Cerību spārni” pateicas:

  • „Latvijas Gumijlēcēju klubam” par jautro un atraktīvo stafešu nodrošināšanu.
  • Siguldas pauerliftinga biedrībai, apvienībai „Fit Nation Latvia” par spēka stafešu organizēšanu.
  • Biedrībai „A2” un Orientēšanās sporta federācijai par orientēšanās labirintu.
  • „Laser Tag Poligon #1” par lāzerdisciplīnu.

Tāpat biedrība saka paldies pasākuma sponsoriem un atbalstītājiem: AS „Tallink Latvija”, SIA „R.D.A.”, Siguldas novada Dome, ēdināšanas uzņēmums „Daily”, SIA “Rāmkalni”, aktīvās atpūtas centrs „Reiņa trase”, SIA „Sportland”, Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļa, veikals „Spirits&Wine”, piedzīvojumu parks „Tarzāns”, „BOOM FM”, SIA „Orkla Foods Latvija” „Spilva”, „Gutta”, „Cēsu alus”, veikali „Elvi”, „Rimi”, „Blue Box” solāriju studija, maiznīca „Liepkalni”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi