×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-10
Siguldas pusmaratonā triumfē Jānis Girgensons un Ilona Marhele

8.oktobrī tika aizvadīts skriešanas seriāla „„Bigbank” Skrien Latvija”  sezonas septītais, noslēdzošais posms – Siguldas pusmaratons. Sacensībās kopā piedalījās 2389 dalībnieki.Tas bija ne vien skaists zelta rudens skrējiens, bet arī spraiga cīņa līderu vidū par izšķirošajiem punktiem 2016.gada sezonas kopvērtējumā.

Visveiksmīgākā Siguldas trase sacensību garākajā distancē – pusmaratonā – izrādījās Jānim Girgensonam (1:07:23), vien 13 sekundes pēc viņa finiša līniju šķērsoja Dmitrijs Serjogins, (1:07:36), bet trešā vieta – pagājušā gada Siguldas pusmaratona trases rekordistam Jānim Višķeram (1:07:49).

Savukārt sieviešu konkurencē Siguldas pusmaratona zelts olimpiskajai maratonistei Ilonai Marhelei (1:17:20). Otrajā pozīcijā ierindojās Jolanta Liepiņa (1:21:38), bet trešajā – Daiga Grickus (1:25:49)

Dažas stundas pēc pusmaratonistiem, trasē devās „Nike” (10 km) un Tautas skrējiena (5 km) dalībnieki. Divu apļu garo „Nike” skrējienu visātrāk izdevās pieveikt Reinim Hartmanim (0:34:10) un Gunai Ģērmanei (0:40:14). Savukārt par Tautas skrējiena uzvarētājiem kļuva Rio olimpisko spēļu dalībniece, soļotāja Agnese Pastare (0:19:51) un Jānis Razgalis (0:16:30).

Sacensību centrā, Siguldas Svētku laukumā, visas dienas garumā varēja iesaistīties dažādās pasākuma atbalstītāju sarūpētās aktivitātēs, un, protams, apvienot sportiskās aktivitātes ar ikgadējo rudens vizīti Siguldas skaistākajās vietās, kuras tieši šobrīd sāk iekrāsoties visspožākajās krāsās. Trasē dalībniekus uzmundrināja 18 bungu komplektu spēks, kā arī īpaši rudenīgi vēsie un lietainie laikapstākļi, kas mudināja ātrāk sasniegt finišu un nokļūt siltumā.

Sacensību organizatori – Siguldas maratona klubs un tā vadītājs Kaspars Kārkliņš saka lielu paldies visiem sacensību atbalstītājiem, lai Siguldā noorganizētu šos skriešanas svētkus zelta lapu laikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi