×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-18
Par mazumtirdzniecības veikala būvniecības ieceres publisko apspriešanu

Līdz 13.februārim Siguldas novada būvvaldē, Zinātnes ielā 7, Siguldā var iepazīties ar būvniecības ieceres dokumentāciju mazumtirdzniecības veikala jaunbūves iecerei Rīgas ielā 2, Siguldā, tai skaitā vizuālo risinājumu un aprakstu par iecerētās būvniecības iespējamo ietekmi uz vidi, infrastruktūru un iedzīvotāju veselību.

Būvniecības ieceres prezentācijas pasākums plānots 7.februārī plkst.17.00 Siguldas novada būvvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldā. Atsauksmju iesniegšanas termiņš un laiks: 13.februāris līdz plkst.18.00.

Būvniecības ierosinātājs: SIA „Firma Madara”, reģistrācijas Nr.40003115846, Baznīcas laukums 2, Smiltene, Smiltenes novads, LV-4729,  tālrunis 64772812. Būvprojekta izstrādātājs: SIA „Bergsons un partneri”, Būvkomersanta reģistrācijas Nr.2433-R, Garā iela 7, Valmiera, LV-4201, tālrunis 64207197, e-pasts b-b@valm.lv.

Plašāka informācija par būvniecības ieceri, būvniecības ieceres plāns, kā arī grafiskie attēli apskatāmi šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


AnitaR
- 2017-01-24 15:31

Cien., administrācija, lūdzu publicējiet mājas lapā arī aprakstu par ietekmēm. Paldies!

Atbilde: AnitaR
Septiņi
- 2017-01-24 17:00

Anita - nesen bija līdzīgs gadījums, kad būvēju biroju, un ieceri apsprieda. Būvvalde konkrēti lūdza iet pie viņas, lai iepazītos ar dokumentiem. Tad arī var pēc būtības un, galvenais, izsmeļoši atbildēt. Var izskaidrot, paskaidrot, sadzirdēt iespējamu problēmu, uz kuru paprasa projekta arhitektam atbildēt, ja iecerē tas nav pietiekoši noformulēts. Esmu dažkārt kaut ko kārtojis arī Siguldas būvvaldē - nav bijusi problēma jebko noskaidrot.

Atbilde: AnitaR
Administrācija
- 2017-01-25 09:52

Labdien, AnitaR!

Mazumtirdzniecības veikala Rīgas ielā 2 būvniecības iecere, tostarp būvniecības ieceres ietekmes uz vidi, infrastruktūru un iedzīvotāju veselību apraksts, Būvvaldē iesniegts iesietā sējumā uz 52 lapām. Normatīvie akti neparedz šajā stadijā autoram iesniegt būvprojekta ieceri elektroniski.
Lai informētu sabiedrību par būvniecības ieceri, pašvaldība ievieto mājaslapā galveno informāciju – paredzamo ēkas novietojumu zemes gabalā, iebrauktuves atrašanās vietu, fasādes, ēkas augstumu.
Pilnīgu informāciju par būvniecības ieceri iespējams saņemt Būvvaldē Zinātnes ielā 7, kā arī būvniecības ieceres prezentācijas pasākumā 7.februārī plkst.17.00.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

AnitaR
- 2017-01-24 13:31

Paziņojumā par būvniecības ieceres apspriešanu teikts, ka varēs iepazīties ar "aprakstu par iecerētās būvniecības iespējamo ietekmi (smaku, troksni, vibrāciju vai cita veida piesārņojumu) uz vidi, infrastruktūru un iedzīvotāju veselību". Kurā no pieejamajiem dokumentiem tas ir aprakstīts?

Atbilde: AnitaR
Ketija
- 2017-01-24 14:43

Tak rakstīts, ka būvvaldē ar visiem dokumentiem iepazīties var.
Es arī uzskatu, ka veselīga konkurence tikai uzlabos ikdienu mums - iedzīvotājiem. Un piekrītu LigaLiga - nekad neesmu baigos korķus pie "Elvi" redzējusi.

Atbilde: AnitaR
Administrācija
- 2017-01-24 15:55

Labdien, AnitaR!

Ar būvniecības ieceres skaidrojošo aprakstu, kura 5.nodaļā ietverts būvniecības ieceres ietekmes uz vidi, infrastruktūru un iedzīvotāju veselību apraksts, iespējams iepazīties Siguldas novada Būvvaldē Zinātnes ielā 7, tas nav pieejams elektroniski.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Māris
- 2017-01-21 01:28

Veikals šajā vietā var radīt ievērojamus transporta traucējumus Rīgas ielā. Nu galīgi nav tā vieta,kur veikalu būvēt, tieši pretī Elvis un visi centra veikali. Esmu pret.

Atbilde: Māris
Aleksejs Mjaliks
- 2017-01-22 19:13

Piekrītu! Vēl viens veikals dzelzceļa pārbrauktuves tuvumā nešķiet prātīga doma.
Jau tagad tas ir visai sarežģīts satiksmes mezgls: dz.c. pārbrauktuve (dz.c. satiksme gan nav pārāk bieža), dīvainas trajektorijas galvenais ceļš (jā, zinu, ka tas ir valsts ceļš), gājēju pārejas. Veikals visdrīzāk palielinās gan auto, gan gājēju satiksmes intensitāte šajā krustojumā. Vai tik nesanāks šeit vēl viens "melnais punkts" ar "gājēju pārbrauktuve"?

Atbilde: Māris
Aleksejs Mjaliks
- 2017-01-22 19:15

Varbūt attīstītājiem var ieteikt būvēt veikalu Rīgas un P. Brieža krustojumā? Tur arī zemes gabals, kam atļauta publiskā apbūvē. Tas gabals gan ir nedaudz mazāks, bet, cik saprotu, noskatīto gabalu daļēji šķērso dz.c. aizsargjosla, kas to neļauj izmantot pilnībā.

Atbilde: Māris
Administrācija
- 2017-01-23 11:13

Labdien, Māri un Aleksej Mjalik!

Saskaņā ar Siguldas novada teritorijas plānojumu teritorija Rīgas ielā 2 paredzēta publiskai apbūvei, tajā skaitā tirdzniecības objektu būvniecībai. Izstrādājot būvprojektu, satiksmes organizācijas projektēšanā būs jāievēro VAS „Latvijas Valsts ceļi" tehniskie noteikumi.

Ja vēlaties iesniegt ierosinājumus par būvniecības ieceri, aicinām elektroniski iesūtīt aptaujas anketu uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv vai apmeklēt būvniecības ieceres prezentācijas pasākumu 7.februārī plkst.17.00 Siguldas novada Būvvaldē Zinātnes ielā 7.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Māris
LigaLiga
- 2017-01-24 09:18

Varētu padomāt, ka tad kad uzbūvēja Elvi Vidus ielā, tad gan satiksmes intensitāte nepalielinājās. Pie tam, izbraukšana no veikala stāvlaukuma ir tieši uz valsts autoceļa ar diezgan intensīvu satiksmi. Nu neesmu līdz šim redzējusi nevienu sastrēgumu izbraukšanā no Elvi,
Savukārt plānotais veikals pēc tirdzniecības platības ir paredzēts mazāks, tas protams varētu likt domāt, ka arī apmeklētāju skaits būs mazāks un vēršu uzmanību, ka izbraukšana no veikala laukuma būs uz daudz mazāk noslogotas ielas.
Es esmu par. Jo vairāk veikalu, jo lielākas iespējas izvēlei.

Atbilde: Māris
Minks
- 2017-01-24 11:09

Lai jau nāk jauna bode.
Varbūt tas liks Elvim piedomāt pie savām nedraudzīgajām cenām un produktu kvalitātes ar skaitiem pēdējās dienas datumiem. Vai atlaidēm - pēdējais hīts bija maize no 95 centiem uz 95 centiem akcijā. Nejauki, ka savējos savs uzņēmējs tā čakarē.

Pasākumi