×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-20
Siguldietei divas zelta medaļas Latvijas čempionātā distanču slēpošanā

14. un 15.janvārī Vietalvas trasē „Mailes”  Latvijas čempionāta distanču slēpošanā pirmajā posmā tika pārstāvēta arī Siguldas Sporta skola. Sacensības notika klasiskā stila un brīvā stila distancēs ar intervālu startu. Visaugstākos rezultātus no siguldiešiem uzrādīja un pārliecinošas uzvaras S16 grupā abās dienās  izcīnīja Kristīne Brunere.

Kristīne Brunere 2,5 kilometru klasiskā stila distancē tuvāko sāncensi apsteidza par pusotru minūti, bet 2,5 kilometru brīvā stila distancē – par minūti.  V18 grupā labus rezultātus sasniedza Viesturs Veits – pirmajā dienā – ceturtā vieta, bet otrajā dienā – sestā vieta, savukārt Kristapam Kārkliņam brīvā stila distancē astotā vieta.

V16 grupā labus rezultātus sasniedza Jēkabs Vītols, viņam brīvā stila distancē ceturtā vieta.  Oskaram Veitam klasiskajā stilā – ceturtā vieta, bet brīvajā – sestā vieta. Tāpat šajā grupā atzīstamus rezultātus no skolas audzēkņiem uzrādīja Rūdolfs Sirmais, kuram 10. un 15.vieta, Ronalds Lūkins – 16.vieta,Tomass Maļinovskis – 21.vieta.

V14 grupā sīvā konkurencē slidsoļa distancē sešas sekundes no pjedestāla šķīra divus Siguldas Sporta skolas slēpotājus – Sandiju Suhānovu un Raineru Paegli, viņi izcīnīja attiecīgi ceturto un piekto vietu, bet klasiskajā solī abiem piektā vieta un septītā vieta. Savukārt Edvardam Neimanim – 21.veta un 20.vieta, bet Linardam Anspokam – 25.vieta.
Visjaunākajā grupā V12 labākie no skolas pārstāvjiem: Dāvis Kalniņš – 16.vieta un Mārtiņš Palejs – 23.vieta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi