×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-11
Bērnudārza „Ieviņa” darbinieku pieredzes apmaiņa Islandes izglītības iestādēs

​No 2. līdz 6.maijam bērnudārza „Ieviņa” skolotājas Linda Dzedule, Valda Alberiņa un vadītāja Maira Gavare viesojās Islandes pilsētas Grindevikas bērnudārzā un skolā. Vizīte norisinājās „Nordplus Junior” projekta „Bērnu veselības uzlabošana, integrējot S.Kneipa filozofijas piecus elementus: ūdens, kustības, garšaugi, harmonija, veselīgs uzturs” ietvaros, lai klātienē vērotu pedagoģisko procesu un ikdienas organizāciju.

Notika arī pieredzes apmaiņa starp pārstāvjiem no dažādām valstīm – Dānijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Islandes, prezentējot savus bērnudārzus un paveikto projektā.

Brauciens uz Islandi bagātinājis pedagoģisko pieredzi, paplašinājis redzesloku un devis iedvesmu turpmākam darbam „Nordplus Junior” projektā. Ar gūto pieredzi bērnudārza „Ieviņa” pedagogi un vadītāja dalīsies ar pārējo Siguldas bērnudārzu pedagogiem 24.maijā.

Sadarbība ar projekta partneriem turpināsies arī turpmāk – iecerēts realizēt jaunus projektus un paplašināt projektā iesaistīto valstu skaitu.

Bērnudārzs „Ieviņa” iesaistījās starptautiskajā „Nordplus Junior” projektā pērn septembrī.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes „Ieviņa” vadītāja
Maira Gavare

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi