×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-31
Apbalvoti konkursa „Siguldas novada Gada klase” uzvarētāji

Šogad jau trešo gadu norisinājās Siguldas novada pašvaldības rīkotais konkurss „Siguldas novada Gada klase”. Visa mācību gada laikā skolēniem ar savu komandu – klasi – bija jāpierāda sevi kā atbildīgus novadniekus un centīgus skolēnus, aktīvi iesaistoties ne tikai mācību darbā, bet arī ārpusskolas pasākumos un citās aktivitātēs. Pēdējā skolas dienā – 31.maijā – Siguldas novada Gada klases sveica Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Uzvarētāji no Siguldas novada pašvaldības balvā saņēma apmaksātu klases ekskursiju vai kādu citu atpūtas pasākumu pēc izvēles, kā arī Pateicību. Pārsteiguma balvas saņēma tās klases, kurām pietrūka punktu, lai saņemtu galveno apbalvojumu –SIA „Siguldas saldējums” gatavotu saldējumu visiem klases skolēniem un audzinātājām.

Siguldas novada Gada klases titulu šogad ieguva:

  • Laurenču sākumskolas 2.a klase (skolotāja Ineta Socka), iegūstot arī nomināciju par labi noformulētu portfolio,
  • Laurenču sākumskolas 6.klase (skolotāja Vanesa Čeičiniece),
  • Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.c klase (skolotāja Indra Upīte-Dambīte), iegūstot arī nomināciju par teicami noformētu portfolio un sportiskāko klasi,
  • Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.a klase (skolotāja Inese Berga), iegūstot arī nomināciju par sportiskāko klasi,
  • Siguldas pilsētas vidusskolas 4.a klase (skolotāja Ineta Stepanova), iegūstot arī nomināciju par gada sportiskāko klasi,
  • Siguldas pilsētas vidusskolas 7.klase (skolotāja Liene Cērpa),
  • Siguldas pilsētas vidusskolas 11.klase (skolotājs Edgars Bajaruns),
  • Siguldas 1.pamatskolas 1.c klase (skolotāja Lolita Šteinberga),
  • Siguldas 1.pamatskolas 8.a klase (skolotāja Anita Jāzepa), iegūstot arī nomināciju par sportiskāko klasi,
  • Allažu pamatskolas 2.klase (skolotāja Ināra Paegle),
  • Allažu pamatskolas 6.klase (skolotāja Anita Jurgelāne).
     

Izglītības pārvalde kopumā šogad saņēma 17 pieteikumus: 1.–4.klašu grupā tika pieteiktas sešas klases, 5.–9.klašu grupā – astoņas klases, bet 10.–12.klašu grupā – trīs klases.

Konkursā var piedalīties ikviena Siguldas novada vispārizglītojošās skolas klase 1.–4.klašu, 5.–9.klašu un 10.–12.klašu grupā. Konkurss norisinās divās kārtās: pirmā kārta norisinās katrā novada skolā no 1.septembra līdz 26.maijam, savukārt otrā kārta norisinās novadā no 27. līdz 29.maijam. Konkursam pieteiktā klase mācību gada laikā veido klases portfolio, kurā apkopo konkursa kritērijiem atbilstošus apliecinājumus. Vērtēšanai jāiesniedz arī tabulas, kurās pēc stingriem kritērijiem analizējams skolēnu mācību darbs, kavējumi, sabiedriskā aktivitāte utt.

Lai izvērtētu konkursa noteikumus un labāk sagatavotos nākamajam gadam, Izglītības pārvalde augustā, pirms jaunā mācību gada sākuma, aicinās uz sarunu skolu direktorus, klašu audzinātājus un skolu ārpusklases darba organizatorus.

Ar konkursa rezultātiem var iepazīties šeit.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi