×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-26
Siguldas Sporta centrā jaunas grupu nodarbības – arī peldināšana zīdaiņiem

​No 26.jūnija Siguldas Sporta centrs piedāvā jaunu grupu nodarbību – peldināšanu zīdaiņiem vecumā no sešiem līdz divpadsmit mēnešiem. Nodarbības notiek pirmdienās plkst.11.00, to ilgums – 20 minūtes. Nodarbības pasniedz peldēšanas instruktore Diāna Piebalga.

Zīdaiņa peldināšana ir ieguldījums mazuļa garīgajai un fiziskajai attīstībai. Kustības ūdenī nostiprina dziļo muskulatūru, saites un palīdz iekšējiem orgāniem ieņemt pareizo stāvokli, kā arī stimulē imūnsistēmu un vielmaiņu. Vienlaikus ar nepieciešamo slodzi ūdens mazuli arī relaksē. Mazulim uz nodarbību līdzi jāņem peldēšanas autiņbiksītes un dvielis, bet pavadošajai personai – T-krekls un peldkostīms vai peldbikses. Peldināšanas zīdaiņiem apmeklējums notiek pēc iepriekšēja pieraksta, jo vietu skaits vienā grupā ir ierobežots.

Siguldas Sporta centrs piedāvā plašu grupu nodarbību klāstu dažādām gaumēm un fiziskās sagatavotības līmeņiem. Klientiem ir iespēja apmeklēt NTC (Nike Training Club), stepa aerobiku, spēka aerobiku, HIIT, CORE un citas nodarbības. Apmeklētāji ir iecienījuši ūdens aerobikas nodarbības, kas notiek otrdienu un ceturtdienu vakaros. Tāpat centrs piedāvā arī pilates, vingrošanu senioriem un vingrošanu grūtniecēm, kas norisinās trešdienu rītos. Jau drīzumā grupu nodarbību klāstu tiek plānots papildināt arī ar hatha jogu.

Bērniem, sākot no piecu līdz 13 gadu vecumam, kā arī pieaugušajiem ir pieejamas peldētapmācības nodarbības vairākās dienas un vakara grupās. Tāpat, vienojoties ar treneriem, apmeklētājiem ir pieejamas individuālas peldētapmācības nodarbības.

Nodarbību saraksts un to apraksts pieejams – šeit. Maksa par fitnesa nodarbību ir 5,50 eiro, par ūdens aerobikas nodarbību – 7,50 eiro. Skolēniem, studentiem, senioriem, cilvēkiem ar speciālām vajadzībām maksa par fitnesa nodarbību ir 5 eiro, bet par ūdens aerobikas nodarbību – 7 eiro. Peldētapmācības cena bērniem grupu nodarbībā – 7 eiro, savukārt individuāla peldētapmācība vienai personai – 12 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide; Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm tiek piešķirta papildu 10% atlaide.

Apmeklētāji uz nodarbībām aicināti iepriekš pieteikties, zvanot uz tālruni 67973111 vai 25448860, vai rakstot uz e-pastu: sportacentrs@sigulda.lv.

Siguldas Sporta centra darba laiks vasarā Spēka zālei ir no plkst.8.00 līdz 22.00, lielajam un mazajam peldbaseinam darba dienās no plkst.7.00 līdz 22.00 (brīvdienās no plkst.8.00 līdz 22.00). Klientu ērtībām Ūdens atrakciju un atpūtas parkam no jūlija sākuma darba dienās tiks pagarināts darba laiks, pirmdienās – piektdienās tas būs atvērts no plkst.12.00 līdz 22.00 (brīvdienās no plkst.9.00 līdz 22.00).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi