×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-03
Bērnudārza „Tornīši” vadītājas amatā apstiprināta Indra Podziņa

29.jūnijā Siguldas novada pašvaldības domes sēdē apstiprināta un darbu drīzumā uzsāks jaunizveidotā bērnudārza „Tornīši” vadītāja Indra Podziņa. Septembrī Skolas ielā 3 durvis vērs jau sestais pašvaldības bērnudārzs, kurā iespēja apgūt pirmsskolas izglītību būs vairāk nekā 100 mazajiem siguldiešiem.

Uzsākot darbu jaunajā amatā, Indra Podziņa min vairākus izaicinājumus – sākot ar piemērotas un attīstību veicinošas vides radīšanu telpās, kur šobrīd notiek rekonstrukcija. Svarīga ir arī profesionālu un sirsnīgu pedagogu un darbinieku kolektīva izveidošana, kā rezultātā ir iespēja radīt tādu vidi, kur bērni var iepazīt gan paši sevi, gan pasauli, lai iegūtās zināšanas un prasmes varētu izmantot tālāk dažādās dzīves situācijās ārpus pirmsskolas.

Indra Podziņa ieguvusi pirmsskolas un sākumskolas skolotāja kvalifikāciju Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā, savukārt maģistra grādu pedagoģijā ar specializāciju speciālajā pedagoģijā ieguvusi Latvijas Universitātē.

Jaunajai bērnudārza „Tornīši” vadītājai ir plaša līdzšinējā darba pieredze. Indra Podziņa strādājusi kā pirmsskolas skolotāja Rīgas Āgenskalna pirmsskolā, tāpat vairākus gadus vadījusi Inčukalna novada pirmsskolas izglītības iestādi „Minka”. Indra Podziņa bijusi arī Valsts policijas nepilngadīgo lietu inspektore, kur apvienojusi pedagoģiskās zināšanas ar darbu nepilngadīgo likumpārkāpēju prevencijā, kā arī piedalījusies un organizējusi izglītojošus pasākumus Siguldas un apkārtējo novadu izglītības iestādēs. Tāpat Indra Podziņa strādājusi Siguldas novada Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centrā.

Jau ziņots, ka pašvaldība septembrī atklās jaunu bērnudārzu ar sešām grupiņām, tādējādi attīstot pirmsskolas izglītības piedāvājumu un mazinot bērnudārzu rindas. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi