×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-25
„Tehniskās apskates naktī” varēs veikt auto diagnostiku un reģistrēt velosipēdus

​Sestdien, 2.septembrī, plkst.16.30 svinīgi tiks atklāta jaunā Ceļu satiksmes drošības direkcijas Siguldas tehniskās apskates stacija, kas atrodas Vidzemes šosejas 46.kilometrā (blakus „Aerodium” un „Siguldas Bloks”). Tās atklāšanā piedalīsies satiksmes ministrs Uldis Augulis, Ceļu satiksmes drošības direkcijas vadība un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Pēc stacijas atklāšanas līdz plkst.1.00 notiks pasākums „Tehniskās apskates nakts 2017”, kura laikā autovadītāji bez maksas varēs veikt auto diagnostiku. Ja diagnostikā transportlīdzeklim netiks atklāti būtiski bojājumi, būs iespēja veikt arī auto tehnisko apskati, pirms tam veicot nepieciešamos maksājumus. 

„Tehniskās apskates naktī” Siguldā tiks gaidīti arī velosipēdisti, kuriem vienas dienas akcijā tiks piedāvāta velosipēdu reģistrācija. Ikdienā šāds pakalpojums siguldiešiem tehniskās apskates stacijā netiek piedāvāts. Velosipēdu reģistrācija pasākuma ietvaros notiks no plkst.17.00 līdz 21.00. Ceļu satiksmes drošības direkcija siguldiešus aicina ieplānot savu sestdienas velomaršrutu caur Siguldas tehniskās apskates staciju, lai reģistrētu savu velosipēdu tieši pirms gada lielākajām velosacensībām – Vienības vvelobraucienam, kas svētdien norisināsies Siguldā.

Pieteikties pasākumam iespējams šeit.

Jaunā Siguldas tehniskās apskates stacija darbu uzsāka pirms mēneša un tā šobrīd ir Latvijā jaunākā tehniskās apskates stacija.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi