×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-25
Siguldas sporta skolā iespēja apgūt peldēšanu un orientēšanās sportu

Siguldas Sporta skola papildus jau esošajām izglītības programmām no jaunā mācību gada piedāvā divas jaunas profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas – peldēšanu un orientēšanās sportu.

Peldēšanas nodaļā konkursa kārtībā divās grupās tiks uzņemti 24 zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz desmit gadiem. Pārbaudes testi, kuros tiks pārbaudīta peldētprasme uz krūtīm un uz muguras, kā arī prasme izelpot zem ūdens, notiks 2.septembrī plkst.10.00 Siguldas Sporta centra peldbaseinā Ata Kronvalda ielā 7A. Treniņi mācību gada laikā notiks trīs reizes nedēļā – divi no tiem būs peldbaseinā, viens sporta zālē. Ar jaunajiem peldētājiem Sporta skolā strādās treneris Gustavs Zālītis.

Orientēšanas sporta nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes no 7 līdz 12 gadu vecumam. Tiks veidotas divas treniņu grupas – jaunākajiem bērniem treniņi notiks divas reizes nedēļā, vecākajiem – trīs reizes. Treniņi mācību gada laikā notiks Fischer Slēpošanas centrā, Siguldas apkārtnē un Siguldas Sporta skolas zālē. Ar orientieristiem strādās treneris Atis Heinols. Pieteikties Orientēšanās sporta nodaļā var līdz 15.septembrim Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29.

Līdz 15.septembrim turpinās audzēkņu uzņemšana arī citās Siguldas Sporta skolas profesionālās ievirzes sporta izglītības programmās – Basketbola, Badmintona, Vieglatlētikas, Dambretes, Distanču slēpošanas un Kalnu slēpošanas nodaļā.

Mācību maksa visās profesionālās ievirzes izglītības programmās ir 10 eiro mēnesī. Mācību maksas atvieglojumi pieejami daudzbērnu ģimeņu bērniem, kā arī bērniem no trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes. 

Papildu informācija par nodarbībām Siguldas Sporta skolā pieejama, zvanot uz tālruni 22022898 vai rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi