×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-13
Plāno līdzfinansēt ēdināšanas pakalpojuma maksu visiem pirmsskolniekiem

Lai pārrunātu ar pirmsskolas izglītības iestāžu darbības pilnveidošanu saistītus jautājumus, novembrī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa tikās ar visu bērnudārzu padomēm.

Tika pārrunāta iestāžu infrastruktūras attīstība, vietu skaita palielināšana, kā arī jautājums par iespējamo līdzfinansējumu ēdināšanas pakalpojuma maksai un ēdināšanas pakalpojuma kvalitāte.

Izvērtējot vairākus piedāvājumus, ar vecākiem, kuri piedalījās organizētajās sarunās, panākta vienošanās par atbalstu iespējai no pašvaldības budžeta līdzfinansēt 10% no ēdināšanas pakalpojuma maksas, kā arī turpmāk segt ēdināšanas pakalpojuma pieauguma daļu, ja tāda tiks prasīta atbilstoši publiskā iepirkuma līguma nosacījumiem un būs ekonomiski pamatota.

Sarunās vecāki tika iepazīstināti arī ar pilnveidoto daudzbērnu ģimeņu atbalsta programmu, kas ietver līdzfinansējumu bērnu ēdināšanas pakalpojumiem. Vecāki atzinīgi novērtēja piedāvājumu paplašināt daudzbērnu ģimeņu atbalsta programmu, ietverot tajā līdzfinansējumu ne tikai pirmskolas izglītības iestāžu audzēkņiem, bet arī Siguldas novada skolu 5. līdz 12.klašu skolēniem.

Tāpat tika diskutēts par nepieciešamību pilnībā finansēt visu pirmsskolnieku un skolas vecuma bērnu ēdināšanas pakalpojumu. Tomēr vecāku pārstāvji atzina, ka mērķtiecīgāk būtu ieguldīt šos līdzekļus izglītības iestāžu infrastruktūras attīstībai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi