×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-25
Šonedēļ Siguldas novadā – „Ziemas garšu svinēšana”, Eiropas čempionāts kamaniņu sportā un citi pasākumi

Piektdiena, 26.janvāris

Plkst.9.30
Nāciju kauss kamaniņu sportā Eiropas čempionāta kamaniņu sportā ietvaros bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Tās būs arī pēdējās sacensības pirms ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā. Ieeja – bez maksas.

Sestdiena, 27.janvāris

Plkst.9.00
Latvijas čempionāts sniega volejbolā Fischer Slēpošanas centrā. Tajā tiks noskaidroti uzvarētāji gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē. Sniega volejbols tiek spēlēts uz laukuma, kas klāts ar sniegu, un tā noteikumi ir ļoti līdzīgi pludmales volejbola noteikumiem. Spēle notiek līdz uzvarai divos setos, taču, lai uzvarētu setā, pietiek ar 11 punktiem un divu punktu pārsvaru. Ieeja – bez maksas.

Plkst.9.00 Latvijas kausa 1.posma sacensības kalnu slēpošanā Siguldas pilsētas trasē. Tas ir viens no ziemas sezonas gaidītākajiem sporta pasākumiem, kur pulcējas sportisti ne tikai no Latvijas, bet arī no tuvējām kaimiņvalstīm. Ieeja – bez maksas.

Plkst.9.40 Eiropas čempionāts kamaniņu sportā bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja ne tikai vērot aizraujošas sacensības, bet arī tautas deju ansambļa Dardedze” uzstāšanos, savukārt par muzikālo pavadījumu rūpēsies Dj Artis Dvarionas.Vienlaikus interesenti varēs iesaistīties Latvijas simtgadei un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas 50.gadadienai veltītās aktivitātēs. Ieeja – bez maksas.

Plkst.10.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks distanču slēpošanas nodarbība pieaugušajiem sertificēta trenera vadībā. Lai piedalītos bezmaksas distanču slēpošanas nodarbībās, ir jāpiesakās, zvanot uz tālruni 29118847 vai 67970262, jo vietu skaits ir ierobežots. Pieaugušajiem jānodrošina savs slēpošanas inventārs, ja nepieciešams, to varēs var iznomāt Fischer Slēpošanas centrā. Dalība – bez maksas.

Plkst.11.00 Dronu skolas nodarbība (Raiņa ielā 3). Dalība – bez maksas.

Plkst.11.00 Seminārs par vērtībizglītības nozīmi bērna personības attīstībā Siguldas Romas katoļu baznīcas pasākumu centrā (Raunas ielā 8). Dalība – bez maksas.

Plkst.12.00 Tikšanās ar Siguldas vizuālo identitāti veidojošā tematiskā plānojuma izstrādātāju komandu pasākuma „Ziemas garšu svinēšana” laikā Livonijas ordeņa Siguldas pilī. Ekspertu komanda būs sastopama īpaši ierīkotā nojumē, kurā būs iespēja uzzināt par satiksmes infrastruktūras plānojumu: ielām un ceļiem, satiksmes maģistrālēm, publiskajiem laukumiem un to labiekārtojumu, velo un gājēju kustību. Ieeja – bez maksas.

Plkst.12.00 Fischer Slēpošanas centrā Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem notiks bezmaksas distanču slēpošanas nodarbība sertificēta trenera vadībā. Lai piedalītos, ir jāpiesakās, zvanot uz tālruni 29118847 vai 67970262, jo vietu skaits ir ierobežots. Dalība – bez maksas.

Plkst.12.00 Pasākums gardēžiem „Ziemas garšu svinēšana” Livonijas ordeņa Siguldas pilī. Apmeklētāji varēs ļauties gastronomiskam piedzīvojumam un izbaudīt labāko Rīgas–Gaujas reģiona restorānu šefpavāru ēdienus, kas tiks gatavoti brīvā dabā uz dzīvās uguns.Izaicinājumu pieņēmuši un ar ziemīgām garšām pārsteigs restorāni: „Entresol” un šefpavārs Raimonds Zommers, „FERMA Restaurant” un šefpavārs Māris Astičs, „Restorāns 3” un šefpavārs Ēriks Dreibants, „Kungu Rija” un šefpavārs Gvido Skoboļevs, Mālpils muižas restorāns un šefpavāre Aija Gabrāne, Bīriņu pils restorāns un šefpavārs Kaspars Rocēns, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā un šefpavārs Uģis Veits, kā arī siguldiešu un pilsētas viesu iecienītā kafejnīca „Misters Biskvīts”. Ēdienu cenas – no 3 līdz 5 eiro.

Svētdiena, 28.janvāris

Plkst.9.00
Latvijas kausa 1.posma sacensības kalnu slēpošanā Siguldas pilsētas trasē. Tas ir viens no ziemas sezonas gaidītākajiem sporta pasākumiem, kur pulcējas sportisti ne tikai no Latvijas, bet arī no tuvējām kaimiņvalstīm. Šobrīd jau pieteikušies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas. Ieeja – bez maksas.

Plkst.9.15 Eiropas čempionāts kamaniņu sportā bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Čempionāta laikā apmeklētājiem būs iespēja ne tikai vērot aizraujošas sacensības,bet arī deju studijas „Kaprīze” priekšnesumus, savukārt par skanīgu un ritmisku atmosfēru rūpēsies Dj Artis Dvarionas un Kaspars Upacieris. Pēc apbalvošanas ceremonijas notiks uguņošana. Vienlaikus interesenti varēs iesaistīties Latvijas simtgadei un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas 50.gadadienai veltītās aktivitātēs. Tās būs pēdējās sacensības pirms ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.10.00 Karatē čempionāts „Sigulda Open 2018” Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē. Ieeja – bez maksas.

Aktīvās atpūtas iespējas

Aktuālā informācija par slēpošanas iespējām Siguldā un tās apkārtnē.

Izstādes

  • Mākslinieces Artas Mucinieces gleznu izstāde „Krāsu prieks” Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” izstāžu zālē.
  • Literatūras izstāde „Ceļojumu maģija” Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Redzes gleznas: Siguldas novads mākslā” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.
  • Animācijas filmu režisora Volta Disneja piemiņai veltītā izstāde Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.
  • Siguldieša Aigara Lapiņa karikatūru izstāde Siguldas pagasta Kultūras nama izstāžu zālē.
  • Jaunāko klašu audzēkņu darbu izstāde „Kartona formas” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Bērnu grāmatu izdevniecības „Liels un mazs” grāmatu ilustrāciju izstāde „Ja Bikbukam būtu izstāde” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi