×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-23
Siguldas Sporta centrs veiks ūdens zonas ikgadējo tehnisko apkopi

Ņemot vērā neplānoto dīkstāvi, kas radusies COVID-19 rezultātā, Siguldas Sporta centrs plāno periodu līdz 14. aprīlim izmantot lietderīgi un veikt ikgadējo ūdens atrakciju un atpūtas zonas apkopi, kas ierasti tiek veikta vasaras periodā. Tas nozīmē, ka vasarā būs iespējams pagarināt Siguldas Sporta centra darba laiku, kā arī, ja tiks pagarināts mācību gads skolās, novada skolām būs iespēja nodrošināt peldētapmācību stundu norisi.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 37 “Higiēnas prasības publiskas lietošanas peldbaseiniem”, kas paredz ne retāk kā reizi gadā peldbaseiniem ir jāveic pilnīga ūdens nomaiņa, kā arī cauruļu dezinfekcija. Siguldas Sporta centra tehniskā pārtraukuma laikā tiks pilnībā nomainīts peldbaseinu, ūdens atrakciju un atpūtas zonas visās sistēmās esošais ūdens, kā arī veikta pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu ģenerāltīrīšana, ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi garantijas remontdarbi, kurus par saviem līdzekļiem veiks pilnsabiedrība “Monum M”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi