×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-26
Alīdas Lindes lietišķās mākslas studija piedalās virtuālajā izstādē

Iedvesmojoties no Annas Brigaderes autobiogrāfiskās triloģijas “Dievs. Daba. Darbs”, Siguldas novada tautas lietišķās mākslas studijas vēra savu pūra vāku un ļāva tajā ielūkoties, to iemūžinot virtuālajā izstādē “3D: DIEVS. DABA. DARBS”. Izstādes trešajā daļā var apskatīt Alīdas Lindes lietišķās mākslas studijas rokdarbnieču darbu. Virtuālās izstādes pirmā daļa ar tautas lietišķās mākslas studijas “Vīgrieze” darbiem apskatāma šeit, bet otrā daļa ar tautas lietišķās mākslas studijas “Sigulda” darbiem apskatāma šeit.

Alīdas Lindes lietišķās mākslas studija kopā darbojas jau septiņus gadus, un studijas mājvieta ir kultūras centrs “Siguldas devons”. Kolektīvā darbojas 15 rokdarbnieces, kuras ne tikai auž, bet arī ada, tamborē, izšuj un ar saviem darinājumiem piedalās izstādēs un skatēs. Rokdarbniecēm patīk darināt un rotāt, it īpaši, tērpus.

Virtuālo izstādi studijas dalībnieces Alīda Linde, TDM, Baiba Ošmane, Elita Upe, Marita Špickopfa, Marita Riba, Sarmīte Elsta, Līga Smilga un Inta Salinieka kuplina ar pašdarinātiem tērpiem, baltiem un rotātiem galdautiem. Katrai savs, darināts pēc savas patikas un vajadzības, gan klasiski, gan drosmīgi saliekot krāsas, citreiz gadalaika iespaidā. Bet visa pamatā ir prasmes un darbs.

Studijas dalībnieces: Marita Špickopfa, Baiba Ošmane, Elita Upe, Marita Riba, Sarmīte Elsta, Līga Smilga, Inta Salinieka, Karīna Janova, Linda Vītuma, Inga Basikirska, Irēna Krieva, Mārīte Akmentiņa, Māra Rugaine, Signe Krūmiņa, Ginta Narnicka. Vadītāja: Alīda Linde, TDM.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi