×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-29
Turpinās ielu asfaltseguma atjaunošanas darbi; noslēgsies Parka un Oskara Kalpaka ielas remontdarbi

Pērn tika uzsākti asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Parka un Oskara Kalpaka ielas posmā no Raiņa līdz Parka ielai. No 1. jūnija šajās ielās būs satiksmes ierobežojumi, jo abās ielās notiks asfaltseguma virskārtas ieklāšana, pilnībā pabeidzot ielas remontdarbus. Plānots, ka satiksmes ierobežojumi saglabāsies nedēļu un satiksmes dalībnieki aicināti ievērot izvietotās ceļa zīmes remontdarbu zonā.

Jau ziņots, ka darbus veic uzņēmums SIA “Limbažu ceļi”, un Siguldas novada pašvaldība šo ielu remontdarbos investēs vairāk nekā 132 tūkstošus eiro. Jau pērn būvdarbu laikā minētajos ielu posmos tika veikta ceļu seguma profila labošana, apauguma noņemšana un uzklāta asfaltseguma apakškārta, pielietojot reciklēšanas tehnoloģiju.

Papildus tam informējam, ka SIA “Strauteks” turpina asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbus ielās ap Siguldas Valsts ģimnāziju. No 1. jūnija asfaltseguma virskārtas atjaunošana notiks arī Helmaņa ielas posmā no Zinātnes līdz Graudu ielai. Vecā asfaltseguma virskārta ir jau nofrēzēta, notiek aku vāku remontdarbi, kam sekos šķembu ieklāšana, izlīdzināšana un asfalta apakškārtas ieklāšana. Atgādinām, ka asfaltseguma virskārtas ieklāšana ielās, kur šajā gadā notiks asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi, notiks vasaras otrajā pusē.

Šveices ielā asfalta esošās virskārtas frēzēšanu un asfaltseguma atjaunošanu plānots veikt jūnija otrajā pusē. Tad arī sāksies ielu seguma apstrāde ar dubultās virsmas tehnoloģiju 14 pilsētas ielās, kurās mājsaimniecības pieslēgušās inženierkomunikāciju tīkliem. Plašāka informācija pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi